Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universia F.C. Talcahuano Azul FC
451 Tactiek M 442U
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten excellent
average Passen solid
weak Verdedigen average


2e minuut.
Bachmann kopt de bal weg. Carreño rent richting de bal. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Dilhan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Kusiak speelt de bal door. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño maakt een afschuwelijke overtreding. Carreño krijgt een gele kaart. Fuentes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Antimo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Universia F.C. - Talcahuano Azul FC 0:1

11e minuut.
Lagos speelt de bal door. Daar is Cortés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Dilhan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bachmann is nu in balbezit. Bachmann haalt uit met een fantastische trap. Dilhan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Antimo is nu in balbezit. Antimo met een sublieme pass. Bachmann is nu in balbezit. Bachmann schiet op doel. Carreño probeert de bal aan de voet te houden. Dilhan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kusiak is nu in balbezit. Kusiak passt de bal zonder na te denken. Antimo met een sublieme pass. Bachmann heeft problemen om de bal te vangen. Bachmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Encina heeft problemen om de bal te vangen. Encina geeft een hoge lob. Bachmann kopt de bal weg. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kusiak is nu in balbezit. Antimo is nu in balbezit. Antimo probeert naar een medespeler te passen. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Dilhan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Lagos heeft problemen om de bal te vangen. Antimo is nu in balbezit. Antimo met een sublieme pass. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De la Barra geeft een hoge lob. Quiroga kopt de bal weg. Barrera probeert de bal met de borst te controleren. Bachmann is nu in balbezit. Bachmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Kusiak kopt de bal weg. Antimo geeft een hoge lob. Bachmann kopt de bal weg. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universia F.C. - Talcahuano Azul FC 0:2

26e minuut.
Jacob rent richting de bal. Jacob speelt de bal door. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Dilhan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Cirigni geeft de bal voor. Bachmann heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes rent richting de bal. Klungelig pakt Bachmann de bal. Bachmann draait met de bal, schiet en ... Dilhan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Jacob is nu in balbezit. Lagos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jacob is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antimo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fuentes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universia F.C. - Talcahuano Azul FC 0:3

44e minuut.
Antimo speelt de bal door. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann passt de bal met de wreef. Fuentes rent richting de bal. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universia F.C. - Talcahuano Azul FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universia F.C. 74%, Talcahuano Azul FC 26%.
Universia F.C. - Talcahuano Azul FC 0:4

50e minuut.
Antimo probeert naar een medespeler te passen. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal in één keer door. Bachmann rent richting de bal. Bachmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Bachmann is nu in balbezit. Carreño verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Antimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antimo passt de bal zonder na te denken. Fuentes rent richting de bal. Fuentes schiet op doel. Dilhan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universia F.C. - Talcahuano Azul FC 0:5

71e minuut.
Antimo passt de bal met de wreef. Carreño is nu in balbezit. Bachmann onderschept slim de pass. Bachmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universia F.C. - Talcahuano Azul FC 0:6

75e minuut.
Kusiak passt de bal zonder na te denken. Jacob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacob geeft de bal voor. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Chávez passt de bal in één keer door. Jacob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacob geeft een hoge lob. Fuentes rent richting de bal. Fuentes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Antimo onderschept slim de pass. Antimo passt de bal met de wreef. Daar is Fuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cirigni geeft een hoge lob. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Antimo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antimo geeft de bal voor. Bachmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universia F.C. 72%, Talcahuano Azul FC 28%.
Universia F.C. - Talcahuano Azul FC 0:6