Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esparta Santiago Patocity GB
Control central Tactiek :D
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 56.6
good Schieten formidable
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


4e minuut.
Marín Robles is nu in balbezit. Marín Robles passt de bal zonder na te denken. Delay is nu in balbezit. Delay geeft een lange en hoge pass. Ahilie springt en kopt de bal. Papoušek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Patocity GB 0:1

5e minuut.
Daar is Dal Canto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roubenyan is nu in balbezit. Ahilie onderschept slim de pass. Ahilie schiet op doel. Papoušek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Patocity GB 0:2

9e minuut.
Delay geeft een hoge lob. Aranalde maakt een snoekduik en kopt de bal. Mansur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tupper rent richting de bal. Tupper schiet op doel. Papoušek bokst de bal weg.

10e minuut.
Gürses rent richting de bal. Marín Robles onderschept slim de pass. Marín Robles speelt de bal door. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Fernández Juan rent richting de bal. Fernández Juan geeft de bal voor. Brodnicki is nu in balbezit. Ahilie verovert de bal door een tackle van achteren. Ahilie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Aranalde de bal. Aranalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Patocity GB 0:3

14e minuut.
Aranalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilner is nu in balbezit. Aranalde begaat een overtreding. Aranalde krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Daar is Commerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín Robles probeert naar een medespeler te passen. Delay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delay geeft een hoge lob. Aranalde maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Patocity GB 0:4

16e minuut.
Dal Canto is nu in balbezit. Delay rent richting de bal. Delay passt de bal met de wreef. Aranalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranalde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Marín Robles met een sublieme pass. Fernández Juan geeft een lange en hoge pass. Brodnicki heeft problemen om de bal te vangen. Ahilie rent richting de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aranalde kopt de bal weg. Ahilie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iwaniuk. Iwaniuk krijgt een gele kaart. Ahilie raakt geblesseerd tijdens het duel. Ahilie komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tupper rent richting de bal. Tupper speelt de bal door. Brodnicki rent richting de bal. Ahilie onderschept slim de pass. Ahilie schiet op doel. Papoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Dal Canto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marín Robles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delay bereikt de bal nog maar net als eerste. Delay geeft een lange en hoge pass. Papoušek bokst de bal weg. Aranalde is nu in balbezit. Aranalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Patocity GB 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta Santiago 67%, Patocity GB 33%.
Esparta Santiago - Patocity GB 0:5

47e minuut.
Fernández Juan met een sublieme pass. Klungelig pakt Delay de bal. Delay geeft de bal voor. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Patocity GB 0:6

48e minuut.
Klungelig pakt Roubenyan de bal. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur met een sublieme pass. Fernández Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Juan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ahilie springt en kopt de bal. Papoušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Fernández Juan passt de bal in één keer door. Tupper is nu in balbezit. Tupper passt de bal in één keer door. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kramny komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Oportunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkiel onderschept slim de pass. Gürses begaat een overtreding. Konkiel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Konkiel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie verovert de bal door een tackle van achteren. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Patocity GB 0:7

61e minuut.
Asilsu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gürses met de inworp. Oportunista is nu in balbezit. Oportunista schiet op doel. bin Ahmad Rosdi bokst de bal weg.

65e minuut.
Tupper bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupper geeft een hoge lob. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie schiet op doel. Papoušek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Patocity GB 0:8

68e minuut.
Brodnicki rent richting de bal. Ahilie onderschept slim de pass. Kramny is nu in balbezit. Kramny draait met de bal, schiet en ... Papoušek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Patocity GB 0:9

72e minuut.
Fernández Juan is nu in balbezit. Gürses onderschept slim de pass. Gürses met een sublieme pass. Daar is Beteringhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beteringhe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Puhl komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Delay rent richting de bal. Delay geeft een hoge lob. Vilner kopt de bal weg. Daar is Fernández Juan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Juan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Patocity GB 0:10

77e minuut.
Iwaniuk is nu in balbezit. Tupper verovert de bal door een tackle van achteren. Tupper passt de bal zonder na te denken. Kramny rent richting de bal. Kramny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gürses kopt de bal weg. Klungelig pakt Puhl de bal. Oportunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Oportunista draait met de bal, schiet en ... bin Ahmad Rosdi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Patocity GB 1:10

87e minuut.
Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles passt de bal in één keer door. Ahilie rent richting de bal. Ahilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta Santiago - Patocity GB 1:11

88e minuut.
Sołtysik rent richting de bal. Sołtysik geeft de bal voor. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie geeft een hoge lob. Kramny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta Santiago 61%, Patocity GB 39%.
Esparta Santiago - Patocity GB 1:11