Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
towns ultras POLISH BOSTON GKS`71
442 Tactiek oko
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38 gemiddelde waardering 49.2
good Schieten solid
good Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Smart de bal. Saarenkulma is nu in balbezit. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński schiet op doel. Hana Humaid probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Râpnu is nu in balbezit. Râpnu probeert naar een medespeler te passen. Saarenkulma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wisiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wisiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - POLISH BOSTON GKS`71 0:1

20e minuut.
Przeczek rent richting de bal. Râpnu verovert de bal door een tackle van achteren. Râpnu met een sublieme pass. Wisiński rent richting de bal. Wisiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Smart heeft problemen om de bal te vangen. Saarenkulma is nu in balbezit. Saarenkulma passt de bal zonder na te denken. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Syposz zal de hoekschop nemen. Wisiński krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

22e minuut.
Bobek verovert de bal door een tackle van achteren. Bobek probeert naar een medespeler te passen. Syposz speelt de bal door. Wisiński is nu in balbezit. Wisiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - POLISH BOSTON GKS`71 0:2

34e minuut.
Smart onderschept slim de pass. Syposz probeert de bal met de borst te controleren. Syposz speelt de bal door. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek is nu in balbezit. Landgrebe verovert de bal door een tackle van achteren. Landgrebe draait met de bal, schiet en ... Kiniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: towns ultras 67%, POLISH BOSTON GKS`71 33%.
towns ultras - POLISH BOSTON GKS`71 0:2

50e minuut.
Wisiński heeft problemen om de bal te vangen. Šípoš onderschept slim de pass. Šípoš geeft een hoge lob. Klungelig pakt Landgrebe de bal. Râpnu geeft een lange en hoge pass. Russo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kwieciński kopt de bal weg. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Šípoš verovert de bal door een tackle van achteren. Saarenkulma onderschept slim de pass. Saarenkulma geeft een hoge lob. Russo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Davydov met een snelle inworp. Wisiński rent richting de bal. Wisiński speelt de bal door. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Balic komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Hana Humaid geeft de bal voor. Daar is Toužimský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henrique Correa speelt de bal door. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - POLISH BOSTON GKS`71 0:3

70e minuut.
Inworp. Meleckis komt het veld opgelopen. Brandal komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bobek geeft een hoge lob. Lokaj kopt de bal weg. Râpnu met een sublieme pass. Brandal rent richting de bal. Brandal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Meleckis passt de bal met de wreef. Saarenkulma met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Šípoš de bal onder controle te krijgen. Brandal rent richting de bal. Brandal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Brandal rent richting de bal. Šípoš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brandal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meleckis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Russo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - POLISH BOSTON GKS`71 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: towns ultras 60%, POLISH BOSTON GKS`71 40%.
towns ultras - POLISH BOSTON GKS`71 0:4