Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belper Town ANFIELD LFC
park the bus Tactiek tre4tre
43% Balbezit 57%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.1 gemiddelde waardering 53.3
weak Schieten outstanding
average Passen very good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Carling is nu in balbezit. Sporleder rent richting de bal. Sporleder geeft een lange en hoge pass. Macleod springt en kopt de bal. Belletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ćwieląg passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Macleod de bal. Lulek met een sublieme pass. Ćwieląg is nu in balbezit. Ćwieląg geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Kovačević rent richting de bal. Rybszleger verovert de bal door een tackle van achteren. Rybszleger speelt de bal door. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Belletti bokst de bal weg.

8e minuut.
Ćwieląg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwieląg speelt de bal door. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:1

12e minuut.
Macleod is nu in balbezit. Macleod geeft de bal voor. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel. Belletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Lulek verovert de bal door een tackle van achteren. Lulek passt de bal met de wreef. Macleod kan de bal niet met de borst controleren. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Belletti bokst de bal weg.

18e minuut.
Ćwieląg geeft een hoge lob. Ferguson heeft problemen om de bal te vangen. Brooking onderschept slim de pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:2

20e minuut.
Beardsley met een sublieme pass. Macleod speelt de bal door. Ferguson rent richting de bal. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Rybszleger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Withe is nu in balbezit. Rybszleger verovert de bal door een tackle van achteren. Rybszleger geeft een hoge lob. Ferguson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Turner rent richting de bal. Rybszleger onderschept slim de pass. Rybszleger met een sublieme pass. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak schiet op doel. Belletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:3

26e minuut.
Ince probeert naar een medespeler te passen. Withe is nu in balbezit. Głuszak verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Głuszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głuszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Beardsley kopt de bal weg. Rybszleger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Głuszak de bal. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Belletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lulek rent richting de bal. Lulek passt de bal in één keer door. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Ferguson passt de bal met de wreef. Macleod heeft problemen om de bal te vangen. Ferguson rent richting de bal. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sporleder kopt de bal weg. Rybszleger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak draait met de bal, schiet en ... Belletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ... Belletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:4

35e minuut.
Milewski geeft een lange en hoge pass. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak geeft de bal voor. Ferguson rent richting de bal. Ferguson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:5

37e minuut.
Lulek geeft een hoge lob. Milewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Law. Law krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak rent richting de bal. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:6

43e minuut.
Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson met een sublieme pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel. Brooking probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Beardsley probeert naar een medespeler te passen. Sporleder probeert naar een medespeler te passen. Rybszleger speelt de bal door. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belper Town 89%, ANFIELD LFC 11%.
Belper Town - ANFIELD LFC 0:6

46e minuut.
Netanyahu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rybszleger onderschept slim de pass. Rybszleger met een sublieme pass. Głuszak rent richting de bal. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Lulek de bal. Belletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Macleod speelt de bal door. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel. Belletti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

54e minuut.
Macleod is nu in balbezit. Głuszak rent richting de bal. Głuszak met een sublieme pass. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:7

54e minuut.
Ince is nu in balbezit. Ferguson onderschept slim de pass. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:8

61e minuut.
Lulek is nu in balbezit. Lulek geeft een lange en hoge pass. Netanyahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Netanyahu geeft de bal voor. Głuszak krijgt zijn hoofd ertegen. Belletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferguson rent richting de bal. Ferguson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:9

64e minuut.
Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooking begaat een overtreding. Macleod raakt geblesseerd tijdens het duel. Macleod zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak schiet op doel. Belletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sporleder geeft een lange en hoge pass. Macleod rent richting de bal. Macleod passt de bal met de wreef. Ferguson rent richting de bal. Ferguson schiet op doel. Belletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ćwieląg met de inworp. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson geeft de bal voor. Daar is Głuszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głuszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:10

66e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Ferguson passt de bal in één keer door. Macleod rent richting de bal. Głuszak heeft problemen om de bal te vangen. Głuszak haalt uit met een fantastische trap. Belletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doeltrap. Hoddle komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Głuszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dean is nu in balbezit. Ćwieląg verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwieląg geeft de bal voor. Daar is Macleod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:11

74e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Głuszak is nu in balbezit. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Belletti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:12

79e minuut.
Rybszleger rent richting de bal. Rybszleger passt de bal met de wreef. Ferguson rent richting de bal. Ferguson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lulek de bal onder controle te krijgen. Paal! Belletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:13

81e minuut.
Macleod passt de bal in één keer door. Rybszleger rent richting de bal. Rybszleger speelt de bal door. Głuszak rent richting de bal. Głuszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooking rent richting de bal. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak passt de bal met de wreef. Belletti bokst de bal weg. Ferguson is nu in balbezit. Głuszak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rybszleger neemt de hoekschop. Hoddle kopt de bal weg. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. Belletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:14

85e minuut.
Głuszak onderschept slim de pass. Hoddle rent richting de bal. Hoddle passt de bal in één keer door. Ferguson kan de bal niet met de borst controleren. Ferguson schiet op doel. Belletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Głuszak rent richting de bal. Głuszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Belper Town - ANFIELD LFC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belper Town 91%, ANFIELD LFC 9%.
Belper Town - ANFIELD LFC 0:15