Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
American Vandals Las vegas city
Normal Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 44.8
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Paala rent richting de bal. Howard begaat een overtreding. Paala raakt geblesseerd tijdens het duel. Bowden zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paala rent richting de bal. Paala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:1

12e minuut.
Keen verovert de bal door een tackle van achteren. Keen geeft een lange en hoge pass. Le Coz is nu in balbezit. Le Coz geeft een hoge lob. Paala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:2

13e minuut.
Bowden met de inworp. Oblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oblak passt de bal in één keer door. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:3

16e minuut.
Oblak rent richting de bal. Oblak geeft een hoge lob. Keen verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Le Coz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Swenson is nu in balbezit. Swenson geeft de bal voor. Le Coz bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Coz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Swenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:4

21e minuut.
Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowden rent richting de bal. Bowden speelt de bal door. Barker rent richting de bal. Barker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:5

24e minuut.
Oblak heeft problemen om de bal te vangen. Oblak passt de bal met de wreef. Barker is nu in balbezit. Barker passt de bal in één keer door. Moberly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:6

29e minuut.
Oblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oblak geeft een hoge lob. Keen probeert de bal met de borst te controleren. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bowden probeert naar een medespeler te passen. Oblak rent richting de bal. Paala rent richting de bal. Paala schiet op doel. Moberly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:7

33e minuut.
Swenson is nu in balbezit. Swenson geeft een hoge lob. Hasenhüttl rent richting de bal. Hasenhüttl geeft een lange en hoge pass. Paala kopt de bal weg. Moberly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Le Coz rent richting de bal. Clay is nu in balbezit. Oblak verovert de bal door een tackle van achteren. Oblak geeft de bal voor. Daar is Swenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:8

37e minuut.
Oblak rent richting de bal. Oblak met een sublieme pass. Barker is nu in balbezit. Barker haalt uit met een fantastische trap. Moberly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:9

42e minuut.
Graham is nu in balbezit. Hasenhüttl verovert de bal door een tackle van achteren. Hasenhüttl probeert naar een medespeler te passen. Oblak is nu in balbezit. Oblak draait met de bal, schiet en ... Moberly bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: American Vandals 84%, Las vegas city 16%.
American Vandals - Las vegas city 0:9

48e minuut.
Le Coz geeft een lange en hoge pass. Paala kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Swenson de bal onder controle te krijgen. Barker rent richting de bal. Barker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:10

54e minuut.
Le Coz passt de bal zonder na te denken. Bowden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowden probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Oblak is nu in balbezit. Oblak passt de bal in één keer door. Paala is nu in balbezit. Paala draait met de bal, schiet en ... Moberly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:11

56e minuut.
Kingsley rent richting de bal. Kingsley speelt de bal door. Swenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oblak is nu in balbezit. Oblak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Barker rent richting de bal. Barker schiet op doel. Oblak is nu in balbezit. Oblak haalt uit met een fantastische trap. Moberly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bowden controleert de bal met de borst. Oblak is nu in balbezit. Oblak geeft een hoge lob. Paala maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:12

61e minuut.
Le Coz kopt de bal weg. Oblak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Le Coz is nu in balbezit. Le Coz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Keen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Trembly probeert naar een medespeler te passen. Durst rent richting de bal. Paala onderschept slim de pass. Paala schiet op doel. Moberly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:13

70e minuut.
Keen passt de bal zonder na te denken. Inworp. Le Coz met een snelle inworp. Oblak rent richting de bal. Oblak haalt uit met een fantastische trap. Moberly kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Howard de bal. Trembly rent richting de bal. Trembly geeft de bal voor. Klungelig pakt Ximenes de bal. Ximenes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Howard is nu in balbezit. Bowden onderschept slim de pass. Bowden geeft een lange en hoge pass. Paala is nu in balbezit. Paala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Le Coz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oblak geeft een lange en hoge pass. Paala krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hasenhüttl kopt de bal weg. Klungelig pakt Swenson de bal. Barker bereikt de bal nog maar net als eerste. Barker haalt uit met een fantastische trap. Moberly maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
American Vandals - Las vegas city 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: American Vandals 78%, Las vegas city 22%.
American Vandals - Las vegas city 0:14