Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olajbogyok Lila Vandálok
532Def Tactiek 424
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 62.1
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi passt de bal zonder na te denken. Noonan rent richting de bal. Noonan haalt uit met een fantastische trap. Mok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Lila Vandálok 1:0

7e minuut.
Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mazzaroto raakt geblesseerd tijdens het duel. Podmaniczky zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ferrao de bal. Ferrao schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Łobos speelt de bal door. Sultanov kopt de bal weg. Ferrao is nu in balbezit. Ferrao haalt uit met een fantastische trap. Łobos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Jajić kopt de bal weg. Gyimesi speelt de bal door. Krachel probeert naar een medespeler te passen. Noonan is nu in balbezit. Noonan draait met de bal, schiet en ... Mok bokst de bal weg. Ferrao kopt de bal weg. Monsalve is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gyimesi. Gyimesi krijgt een gele kaart. Monsalve raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap. Pokrajac heeft problemen om de bal te vangen. Ferrao is nu in balbezit. Ferrao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Stolc speelt de bal door. Klungelig pakt Noonan de bal. Noonan speelt de bal door. Muñiz rent richting de bal. Muñiz draait met de bal, schiet en ... Mok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzaroto maakt een afschuwelijke overtreding. Mazzaroto krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Jajić speelt de bal door. Noonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noonan probeert naar een medespeler te passen. Muñiz rent richting de bal. Muñiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maliszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Lila Vandálok 2:0

36e minuut.
Inworp. Monsalve met een snelle inworp. Gyimesi is nu in balbezit. Mazzaroto verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzaroto geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ferrao krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Sáfár geeft een lange en hoge pass. Picamilho controleert de bal met de borst. Noonan met een sublieme pass. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz draait met de bal, schiet en ... Mok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Lila Vandálok 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olajbogyok 52%, Lila Vandálok 48%.
Olajbogyok - Lila Vandálok 3:0

60e minuut.
Tipura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gyimesi speelt de bal door. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz schiet op doel. Mok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Lila Vandálok 4:0

70e minuut.
Jajić geeft een lange en hoge pass. Muñiz kopt de bal weg. Daar is Noonan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noonan schiet op doel. Mok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Lila Vandálok 5:0

77e minuut.
Sultanov met een sublieme pass. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Jajić probeert naar een medespeler te passen. Noonan rent richting de bal. Noonan met een sublieme pass. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz schiet op doel. Mok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Gyimesi met de inworp. Mazzaroto rent richting de bal. Jajić onderschept slim de pass. Jajić geeft een lange en hoge pass. Noonan maakt een snoekduik en kopt de bal. Mok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maliszewski onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krachel neemt de hoekschop. Noonan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Lila Vandálok 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olajbogyok 43%, Lila Vandálok 57%.
Olajbogyok - Lila Vandálok 6:0