Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corvinus FC Roxolan`s
Novus Era Tactiek def2
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
48.1 gemiddelde waardering 58.2
adequate Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Szocska rent richting de bal. Méndez speelt de bal door. Kurzawa probeert naar een medespeler te passen. Avcı is nu in balbezit. Avcı haalt uit met een fantastische trap. Bankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svinarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niza rent richting de bal. Niza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gregorek probeert naar een medespeler te passen. Lechantre rent richting de bal. Lechantre speelt de bal door. Avcı is nu in balbezit. Avcı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Lechantre geeft een hoge lob. Daar is Deglavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sallai bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs onderschept slim de pass. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bankó met een sublieme pass. Montalvan kopt de bal weg. Daar is Georgescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara schiet op doel. Buelinckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Svinarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinarov geeft een lange en hoge pass. Stara springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs passt de bal zonder na te denken. Avcı is nu in balbezit. Avcı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kurzawa met de inworp. Prorok kan de bal niet met de borst controleren. Avcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Avcı geeft een hoge lob. Deglavs maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Roxolan`s 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 56%, Roxolan`s 44%.
Corvinus FC - Roxolan`s 0:1

47e minuut.
Lechantre geeft de bal voor. Szocska kopt de bal weg. Daar is Petković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Avcı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Roxolan`s 0:2

49e minuut.
Kurczewski is nu in balbezit. Szocska onderschept slim de pass. Szocska geeft een lange en hoge pass. Deglavs heeft problemen om de bal te vangen. Deglavs schiet op doel. Bankó bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Szocska rent richting de bal. Szocska geeft een lange en hoge pass. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Bankó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kurzawa probeert naar een medespeler te passen. Avcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Deglavs verovert de bal door een tackle van achteren. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Hada met een sublieme pass. Prorok is nu in balbezit. Prorok passt de bal in één keer door. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schiet op doel. Buelinckx bokst de bal weg.

84e minuut.
Kurczewski geeft een hoge lob. Lechantre speelt de bal door. Avcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Avcı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Petković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lechantre met een snelle inworp. Avcı rent richting de bal. Avcı geeft een lange en hoge pass. Bankó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deglavs rent richting de bal. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinus FC - Roxolan`s 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinus FC 61%, Roxolan`s 39%.
Corvinus FC - Roxolan`s 0:3