Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppus SC heavymeNtál
541 Tactiek felpra
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten excellent
solid Passen average
very good Verdedigen poor


12e minuut.
Klungelig pakt Cikić de bal. Scicchitano is nu in balbezit. Scicchitano passt de bal in één keer door. Klembár is nu in balbezit. Klembár geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Cikić passt de bal in één keer door. Siska bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcovas probeert naar een medespeler te passen. Bechara rent richting de bal. Bechara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - heavymeNtál 0:1

17e minuut.
Klembár is nu in balbezit. Klembár geeft een lange en hoge pass. Pycia kopt de bal weg. Scicchitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicchitano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bá Thịnh passt de bal met de wreef. Siska bereikt de bal nog maar net als eerste. Siska passt de bal met de wreef. Bechara rent richting de bal. Bechara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zorović is nu in balbezit. Pycia verovert de bal door een tackle van achteren. Pycia speelt de bal door. Klembár rent richting de bal. Klembár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Scicchitano rent richting de bal. Scicchitano passt de bal zonder na te denken. Mizsér verovert de bal door een tackle van achteren. Klembár rent richting de bal. Klembár haalt uit met een fantastische trap. Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechara passt de bal in één keer door. Mátrai is nu in balbezit. Karcovas is nu in balbezit. Karcovas schiet op doel. Mitrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 36%, heavymeNtál 64%.
Peppus SC - heavymeNtál 0:1

46e minuut.
Bechara rent richting de bal. Bechara passt de bal zonder na te denken. Mátrai is nu in balbezit. Mátrai schiet op doel. Mitrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - heavymeNtál 0:2

53e minuut.
Mátrai verovert de bal door een tackle van achteren. Mátrai passt de bal met de wreef. Karcovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcovas heeft problemen om de bal te vangen. Karcovas draait met de bal, schiet en ... Mitrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bechara rent richting de bal. Bechara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - heavymeNtál 0:3

56e minuut.
Klembár geeft de bal voor. Casanova krijgt zijn hoofd ertegen. Doeltrap. Reis met een harde bal richting middenveld. Fernández Pino kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Casanova controleert de bal met de borst. Casanova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - heavymeNtál 1:3

58e minuut.
Martínez Martínez is nu in balbezit. Siska begaat een overtreding. Martínez Martínez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martínez Martínez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Casanova is nu in balbezit. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Reis bokst de bal weg. Mizsér heeft problemen om de bal te vangen. Casanova rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Afilipoaiei ... Strafschop! Afilipoaiei krijgt een gele kaart. Casanova is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scicchitano zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Afilipoaiei rent richting de bal. Scicchitano verovert de bal door een tackle van achteren. Scicchitano met een sublieme pass. Pycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pycia geeft een hoge lob. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Pycia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scicchitano geeft de bal voor. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Szűgyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kubatek rent richting de bal. Bechara verovert de bal door een tackle van achteren. Bechara passt de bal in één keer door. Mátrai is nu in balbezit. Mátrai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karcovas rent richting de bal. Karcovas schiet op doel. Mitrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Mizsér rent richting de bal. Mizsér geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skorupa met een snelle inworp. Klembár geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Casanova springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - heavymeNtál 2:3

77e minuut.
Noa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misierewicz met de inworp. Daar is Scicchitano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scicchitano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Szűgyi met een snelle inworp. Noa met een sublieme pass. Mátrai rent richting de bal. Mátrai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Afilipoaiei speelt de bal door. Fernández Pino met een sublieme pass. Pycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pycia geeft een lange en hoge pass. Casanova maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Reis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scicchitano krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casanova is nu in balbezit. Noa verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peppus SC - heavymeNtál 3:3

83e minuut.
Klembár geeft een lange en hoge pass. Noa met een sublieme pass. Daar is Bechara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karcovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 29%, heavymeNtál 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppus SC - heavymeNtál 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Fernández Pino passt de bal in één keer door. Klembár is nu in balbezit. Klembár geeft een hoge lob. Casanova rent richting de bal. Casanova schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 18%, heavymeNtál 82%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppus SC - heavymeNtál 3:3

111e minuut.
Misierewicz probeert naar een medespeler te passen. Pycia is nu in balbezit. Pycia passt de bal zonder na te denken. Scicchitano rent richting de bal. Scicchitano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Casanova is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

115e minuut.
Scicchitano is nu in balbezit. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicchitano rent richting de bal. Casanova is nu in balbezit. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

116e minuut.
Scicchitano onderschept slim de pass. Scicchitano geeft de bal voor. Casanova rent richting de bal. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Noa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

118e minuut.
Scicchitano passt de bal in één keer door. Pycia heeft problemen om de bal te vangen. Pycia passt de bal met de wreef. Scicchitano is nu in balbezit. Scicchitano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

120e minuut.
Karcovas rent richting de bal. Karcovas met een sublieme pass. Bechara rent richting de bal. Bechara haalt uit met een fantastische trap. Mitrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppus SC - heavymeNtál 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppus SC 31%, heavymeNtál 69%.
Peppus SC - heavymeNtál 3:4