Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:05
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: RoNaK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21402
RoNaK Have-Rock
4-3-3v3 Tactiek Esély
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
46.5 gemiddelde waardering 48.8
excellent Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Hompoth passt de bal in één keer door. Arraztoa rent richting de bal. Cariddi onderschept slim de pass. Cariddi draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Nemecsek geeft een hoge lob. Daar is Hompoth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero met een sublieme pass. Füsti rent richting de bal. Füsti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chisholm geeft een hoge lob. Füsti kopt de bal weg. Raffay heeft problemen om de bal te vangen. Cariddi is nu in balbezit. Cariddi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Have-Rock 0:1

16e minuut.
Vara passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Romero de bal. Romero probeert naar een medespeler te passen. Füsti is nu in balbezit. Füsti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gama stond buitenspel. Kopaniecki neemt vlug de vrije trap. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi schiet op doel. Dióssy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Dobek speelt de bal door. Gőz is nu in balbezit. Gőz geeft een hoge lob. Annus rent richting de bal. Annus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vincze verovert de bal door een tackle van achteren. Vincze geeft een hoge lob. Annus is nu in balbezit. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ... Dióssy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kopaniecki onderschept slim de pass. Vincze met een sublieme pass. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RoNaK - Have-Rock 1:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morillo komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth onderschept slim de pass. Feczesin is nu in balbezit. Hompoth onderschept slim de pass. Hompoth geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Cariddi passt de bal met de wreef. Gama rent richting de bal. Kopaniecki geeft een hoge lob. Szőnyegi rent richting de bal. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Have-Rock 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoNaK 57%, Have-Rock 43%.
RoNaK - Have-Rock 2:1

47e minuut.
Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Arraztoa rent richting de bal. Arraztoa geeft de bal voor. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap. Morillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Have-Rock 3:1

60e minuut.
Inworp. Morton komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vincze passt de bal met de wreef. Szőnyegi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Skriba neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Gama de bal. Gama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Feczesin met een sublieme pass. Morton rent richting de bal. Morton probeert naar een medespeler te passen. Füsti rent richting de bal. Füsti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vincze neemt de hoekschop. Annus is nu in balbezit. Annus probeert de bal met de borst te controleren. Annus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nemecsek de bal onder controle te krijgen. Morillo bokst de bal weg.

88e minuut.
Arraztoa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vincze kopt de bal weg. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Have-Rock 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoNaK 52%, Have-Rock 48%.
RoNaK - Have-Rock 4:1