Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szakasz FC Kalocsai FC
5-3-2 ROX2 Tactiek Pilfer 433_Mirr
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 52
average Schieten excellent
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Moreno Merino onderschept slim de pass. Moreno Merino passt de bal met de wreef. Idaszak heeft problemen om de bal te vangen. Idaszak geeft een lange en hoge pass. Erdener maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Dienes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ellis met een snelle inworp. Hercegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegfalvi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Hercegfalvi onderschept slim de pass. Hercegfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Hercegfalvi probeert naar een medespeler te passen. Levi is nu in balbezit. Levi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hercegfalvi is nu in balbezit. Hercegfalvi geeft een lange en hoge pass. Levi is nu in balbezit. Moreno Merino rent richting de bal. Moreno Merino draait met de bal, schiet en ... Solner bokst de bal weg.

27e minuut.
Solner trapt de bal weg van het doel. Hercegfalvi kopt de bal weg. Erdener rent richting de bal. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi haalt uit met een fantastische trap. Solner bokst de bal weg.

29e minuut.
Lukácsi rent richting de bal. Lukácsi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihalecz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hercegfalvi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Kalocsai FC 0:1

34e minuut.
Czeczeli verovert de bal door een tackle van achteren. Czeczeli speelt de bal door. Dunai heeft problemen om de bal te vangen. Levi onderschept slim de pass. Levi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mihalecz geeft een hoge lob. Blaskovics kopt de bal weg. Klungelig pakt Czeczeli de bal. Levi rent richting de bal. Levi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fóris geeft de bal voor. Idaszak geeft een lange en hoge pass. Jáger bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi verovert de bal door een tackle van achteren. Levi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hercegfalvi rent richting de bal. Hercegfalvi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Révfi de bal. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi haalt uit met een fantastische trap. Solner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szakasz FC 76%, Kalocsai FC 24%.
Szakasz FC - Kalocsai FC 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Hercegfalvi de bal. Hercegfalvi met een sublieme pass. Idaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Idaszak geeft een hoge lob. Levi maakt een snoekduik en kopt de bal. Solner bokst de bal weg.

55e minuut.
Dąbek kan de bal niet met de borst controleren. De Wandel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dąbek. De Wandel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

65e minuut.
Hercegfalvi rent richting de bal. Dunai rent richting de bal. Hercegfalvi onderschept slim de pass. Hercegfalvi geeft de bal voor. Levi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Solner met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ellis met een snelle inworp. Hercegfalvi geeft een hoge lob. Levi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Kalocsai FC 0:2

67e minuut.
Mihalecz passt de bal zonder na te denken. Ellis met een sublieme pass. Hercegfalvi rent richting de bal. Hercegfalvi geeft een lange en hoge pass. Erdener krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Hercegfalvi met de inworp. Dunai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalecz verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalecz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek geeft de bal voor. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Kalocsai FC 0:3

79e minuut.
Ellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hercegfalvi is nu in balbezit. Klungelig pakt Hercegfalvi de bal. Hercegfalvi geeft een lange en hoge pass. Levi maakt een snoekduik en kopt de bal. Solner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Csúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Csúri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hercegfalvi met de inworp. Idaszak geeft een lange en hoge pass. Solner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Levi is nu in balbezit. Levi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Kalocsai FC 0:4

86e minuut.
Idaszak rent richting de bal. Idaszak passt de bal in één keer door. Erdener rent richting de bal. Erdener schiet op doel. Solner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Kalocsai FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szakasz FC 70%, Kalocsai FC 30%.
Szakasz FC - Kalocsai FC 0:5