Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKBazantnice Isotopes Brno
mydefend Tactiek dvojka
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 65.7
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Stănăşilă onderschept slim de pass. Stănăşilă passt de bal in één keer door. Fantacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantacci geeft een hoge lob. Stănăşilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Baldoli passt de bal in één keer door. Fantacci rent richting de bal. Fantacci met een sublieme pass. Řehák rent richting de bal. Řehák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pupínek trapt de bal weg van het doel. Yehiel kopt de bal weg. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu geeft een lange en hoge pass. Stănăşilă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Svozil probeert de bal met de borst te controleren. Baldoli onderschept slim de pass. Baldoli geeft de bal voor. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - Isotopes Brno 0:1

10e minuut.
Zahiu speelt de bal door. Fantacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantacci passt de bal met de wreef. Řehák is nu in balbezit. Řehák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Náhora speelt de bal door. Klungelig pakt Fantacci de bal. Fantacci met een sublieme pass. Řehák is nu in balbezit. Řehák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Cikryt kopt de bal weg. Klungelig pakt Šifalda de bal. Fantacci met een sublieme pass. Řehák is nu in balbezit. Řehák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andrejcsik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilém legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Řehák raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stănăşilă neemt zijn aanloop. Andrejcsik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - Isotopes Brno 0:2

23e minuut.
Yehiel onderschept slim de pass. Yehiel passt de bal zonder na te denken. Zahiu speelt de bal door. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Yehiel verovert de bal door een tackle van achteren. Yehiel met een sublieme pass. Zahiu speelt de bal door. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Andrejcsik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Magazin kan de bal niet met de borst controleren. Magazin geeft een lange en hoge pass. Řehák is nu in balbezit. Řehák haalt uit met een fantastische trap. Andrejcsik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - Isotopes Brno 0:3

36e minuut.
Kaltmann is nu in balbezit. Baldoli onderschept slim de pass. Baldoli geeft een hoge lob. Řehák rent richting de bal. Řehák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cikryt rent richting de bal. Cikryt geeft een lange en hoge pass. Yehiel is nu in balbezit. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. Andrejcsik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - Isotopes Brno 0:4

41e minuut.
Stănăşilă passt de bal met de wreef. Fantacci is nu in balbezit. Fantacci passt de bal met de wreef. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák haalt uit met een fantastische trap. Andrejcsik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cikryt verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - Isotopes Brno 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 86%, Isotopes Brno 14%.
FKBazantnice - Isotopes Brno 0:5

48e minuut.
Yehiel passt de bal zonder na te denken. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă met een sublieme pass. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Řehák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - Isotopes Brno 0:6

49e minuut.
Stănăşilă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

56e minuut.
Roller is nu in balbezit. Roller geeft een hoge lob. Yehiel rent richting de bal. Yehiel geeft een hoge lob. Řehák maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Fantacci met een sublieme pass. Řehák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilém legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Řehák wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Řehák kan niet meer verder spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zahiu neemt zijn aanloop. Andrejcsik bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Šifalda verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo geeft een hoge lob. Fantacci rent richting de bal. Fantacci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fantacci kopt de bal weg. Zahiu rent richting de bal. Zahiu passt de bal zonder na te denken. Yehiel rent richting de bal. Yehiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Bohatec de bal. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu passt de bal zonder na te denken. Fantacci is nu in balbezit. Fantacci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Baldoli verovert de bal door een tackle van achteren. Baldoli passt de bal in één keer door. Yehiel rent richting de bal. Yehiel schiet op doel. Andrejcsik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - Isotopes Brno 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 82%, Isotopes Brno 18%.
FKBazantnice - Isotopes Brno 0:7