Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenka Karviná Barcelona.FC
lenka 1 Tactiek smrt
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 65
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Dlabaja geeft de bal voor. Kávai kopt de bal weg. Kazma is nu in balbezit. Kazma geeft een hoge lob. Losna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Barcelona.FC 0:1

11e minuut.
Dlabaja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čepl rent richting de bal. Čepl geeft een lange en hoge pass. Saudek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Barcelona.FC 0:2

11e minuut.
Kávai speelt de bal door. Losna is nu in balbezit. Kłus rent richting de bal. Losna verovert de bal door een tackle van achteren. Losna draait met de bal, schiet en ... Brassey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Zdvíhal speelt de bal door. Daar is Lakatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Barcelona.FC 1:2

28e minuut.
Kúbek rent richting de bal. Kúbek probeert naar een medespeler te passen. Kazma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazma geeft een lange en hoge pass. Losna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Hubchev de bal. Kúbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kúbek passt de bal in één keer door. Losna is nu in balbezit. Losna schiet op doel. Brassey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 67%, Barcelona.FC 33%.
Lenka Karviná - Barcelona.FC 1:2

46e minuut.
Melecký komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Čepl geeft een hoge lob. Saudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kávai rent richting de bal. Saudek verovert de bal door een tackle van achteren. Saudek draait met de bal, schiet en ... Brassey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Lakatos verovert de bal door een tackle van achteren. Lakatos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hubchev geeft een hoge lob. Krčín bokst de bal weg. Perez is nu in balbezit. Paal! Perez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lenka Karviná - Barcelona.FC 2:2

53e minuut.
Barrera komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Hubchev met de inworp. Perez is nu in balbezit. Čepl onderschept slim de pass. Plag rent richting de bal. Plag draait met de bal, schiet en ... Krčín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Kłus geeft een hoge lob. Inworp. Čepl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazma is nu in balbezit. Kazma geeft een lange en hoge pass. Brassey bokst de bal weg.

58e minuut.
Saudek kopt de bal weg. Daar is Losna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłus rent richting de bal. Losna verovert de bal door een tackle van achteren. Losna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Brdička komt het veld opgelopen. Anglada komt het veld opgelopen. Duffek komt het veld opgelopen. Tobin met een snelle inworp. Hubchev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dlabaja kopt de bal weg. Daar is Plateroti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anglada is nu in balbezit. Brdička is nu in balbezit. Brdička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Melecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Melecký probeert naar een medespeler te passen. Kazma met een sublieme pass. Brdička bereikt de bal nog maar net als eerste. Brdička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepl onderschept slim de pass. Čepl geeft een lange en hoge pass. Anglada bereikt de bal nog maar net als eerste. Anglada draait met de bal, schiet en ... Brassey bokst de bal weg. Wahadło heeft problemen om de bal te vangen. Brdička is nu in balbezit. Brdička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Barcelona.FC 2:3

68e minuut.
Brdička rent richting de bal. Goleśniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brdička raakt geblesseerd tijdens het duel. Čepl met een snel genomen vrije trap. Kazma is nu in balbezit. Kazma geeft een lange en hoge pass. Wahadło probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Hubchev heeft problemen om de bal te vangen. Hubchev speelt de bal door. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lenka Karviná - Barcelona.FC 3:3

89e minuut.
Brassey probeert naar een medespeler te passen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez passt de bal zonder na te denken. Plag rent richting de bal. Plag draait met de bal, schiet en ... Duffek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 61%, Barcelona.FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lenka Karviná - Barcelona.FC 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Tobin geeft de bal voor. Perez is nu in balbezit. Barrera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barrera krijgt een gele kaart. Perez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perez neemt de penalty, wat een uithaal! Duffek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

104e minuut.
Inworp. Dlabaja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čepl kan de bal niet met de borst controleren. Čepl geeft de bal voor. Anglada springt en kopt de bal. Brassey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 59%, Barcelona.FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lenka Karviná - Barcelona.FC 3:3

106e minuut.
Dlabaja geeft een lange en hoge pass. Anglada kopt de bal weg. Klungelig pakt Kávai de bal. Brdička rent richting de bal. Brdička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

109e minuut.
Hubchev controleert de bal met de borst. Hubchev geeft een lange en hoge pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

115e minuut.
Hubchev rent richting de bal. Hubchev passt de bal in één keer door. Echenique is nu in balbezit. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

118e minuut.
Dlabaja is nu in balbezit. Hubchev begaat een overtreding. Dlabaja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čepl met een snel genomen vrije trap. Anglada bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez is nu in balbezit. Anglada verovert de bal door een tackle van achteren. Anglada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Barcelona.FC 3:4

119e minuut.
Narváez met een sublieme pass. Kúbek rent richting de bal. Kúbek geeft een hoge lob. Anglada rent richting de bal. Anglada schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 67%, Barcelona.FC 33%.
Lenka Karviná - Barcelona.FC 3:4