Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV G BSV Lockwitzgrund
343 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Eschenlohr kopt de bal weg. Meister is nu in balbezit. Meister probeert naar een medespeler te passen. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Gallersdörfer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Macherey is nu in balbezit. Macherey passt de bal zonder na te denken. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast schiet op doel. Löhr maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nazari rent richting de bal. Pingitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Pingitzer speelt de bal door. Höttges is nu in balbezit. Höttges draait met de bal, schiet en ... Löhr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Nast is nu in balbezit. Jungtow onderschept slim de pass. Jungtow passt de bal zonder na te denken. Holzmüller is nu in balbezit. Holzmüller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nazari rent richting de bal. Höttges maakt een afschuwelijke overtreding. Nazari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nazari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV G - BSV Lockwitzgrund 1:0

38e minuut.
Meister rent richting de bal. Ischdonat is nu in balbezit. Meister schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Meister naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV G 38%, BSV Lockwitzgrund 62%.
TSV G - BSV Lockwitzgrund 1:0

63e minuut.
Tröger bereikt de bal nog maar net als eerste. Höttges onderschept slim de pass. Höttges met een sublieme pass. Nast rent richting de bal. Nast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Oexle met een sublieme pass. Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr passt de bal met de wreef. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pflügler speelt de bal door. Tröger rent richting de bal. Höttges onderschept slim de pass. Höttges schiet op doel. Löhr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TSV G - BSV Lockwitzgrund 1:1

82e minuut.
Klungelig pakt Oexle de bal. Oexle probeert naar een medespeler te passen. Eschenlohr speelt de bal door. Holzmüller kan de bal niet met de borst controleren. Holzmüller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV G 59%, BSV Lockwitzgrund 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TSV G - BSV Lockwitzgrund 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Bullerjahn trapt de bal weg. Nowak is nu in balbezit. Nowak probeert naar een medespeler te passen. Holzmüller rent richting de bal. Holzmüller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV G - BSV Lockwitzgrund 2:1

99e minuut.
Cieslik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nazari met de inworp. Daar is Nowak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV G 35%, BSV Lockwitzgrund 65%.
TSV G - BSV Lockwitzgrund 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV G 79%, BSV Lockwitzgrund 21%.
TSV G - BSV Lockwitzgrund 2:1