Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost Bishop bashers
C180 Tactiek bloodystupid
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 54.6
average Schieten excellent
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Koumis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koumis geeft een lange en hoge pass. Cimarusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarusti schiet op doel. Dickhaut probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Inworp. Barbieri met de inworp. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten passt de bal zonder na te denken. Trung Giang geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cimarusti is nu in balbezit. Baumbach onderschept slim de pass. Cimarusti onderschept slim de pass. Cimarusti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:1

11e minuut.
Inworp. Spargel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brauwer rent richting de bal. Pacher verovert de bal door een tackle van achteren. Pacher geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bradley speelt de bal door. Barbieri rent richting de bal. Barbieri speelt de bal door. Märten rent richting de bal. Märten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Döcker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Märten met een snelle inworp. Koumis geeft een lange en hoge pass. Cimarusti springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Spargel speelt de bal door. Koumis rent richting de bal. Koumis passt de bal zonder na te denken. Märten rent richting de bal. Märten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Märten neemt de hoekschop. Dickhaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cimarusti is nu in balbezit. Cimarusti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:2

20e minuut.
Barbieri passt de bal met de wreef. Daar is Bradley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradley geeft een lange en hoge pass. Cimarusti is nu in balbezit. Cimarusti haalt uit met een fantastische trap. Dickhaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:3

22e minuut.
Spargel geeft de bal voor. Habenicht rent richting de bal. Cimarusti verovert de bal door een tackle van achteren. Cimarusti haalt uit met een fantastische trap. Dickhaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:4

25e minuut.
Baumbach passt de bal in één keer door. Littbarski is nu in balbezit. Met opzet legt Trung Giang zijn tegenspeler op de grond. Trung Giang krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Spargel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spargel geeft een lange en hoge pass. Cimarusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarusti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:5

30e minuut.
Klungelig pakt Schuppan de bal. Baumbach is nu in balbezit. Baumbach speelt de bal door. Märten is nu in balbezit. Märten draait met de bal, schiet en ... Dickhaut bokst de bal weg.

32e minuut.
Dickhaut trapt de bal weg. Barbieri kopt de bal weg. Pacher rent richting de bal. Cimarusti is nu in balbezit. Cimarusti haalt uit met een fantastische trap. Dickhaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Trung Giang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cimarusti de bal. Cimarusti met een sublieme pass. Märten rent richting de bal. Märten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Gedlich met een harde bal richting middenveld. Koumis met een sublieme pass. Daar is Cimarusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimarusti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Koumis rent richting de bal. Koumis passt de bal zonder na te denken. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri passt de bal in één keer door. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:6

44e minuut.
Mosner passt de bal met de wreef. Baumbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarusti onderschept slim de pass. Cimarusti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 77%, Bishop bashers 23%.
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:7

46e minuut.
Märten is nu in balbezit. Märten passt de bal zonder na te denken. Baumbach is nu in balbezit. Cimarusti onderschept slim de pass. Cimarusti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Döcker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Märten de bal. Märten passt de bal in één keer door. Koumis heeft problemen om de bal te vangen. Koumis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cimarusti heeft problemen om de bal te vangen. Cimarusti schiet op doel. Dickhaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:8

51e minuut.
Spargel heeft problemen om de bal te vangen. Spargel geeft een lange en hoge pass. Gedlich kopt de bal weg. Märten is nu in balbezit. Märten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Teipel rent richting de bal. Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri probeert naar een medespeler te passen. Märten bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten draait met de bal, schiet en ... Dickhaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Märten is nu in balbezit. Märten schiet op doel. Dickhaut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:9

56e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Barbieri geeft de bal voor. Habenicht heeft problemen om de bal te vangen. Koumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumis schiet op doel. Dickhaut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koumis is nu in balbezit. Koumis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Weisbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang onderschept slim de pass. Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Daar is Koumis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koumis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Spargel heeft problemen om de bal te vangen. Spargel speelt de bal door. Daar is Pacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacher passt de bal zonder na te denken. Trung Giang geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Habenicht onderschept slim de pass. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang probeert naar een medespeler te passen. Cimarusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarusti schiet op doel. Dickhaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koumis is nu in balbezit. Koumis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:10

68e minuut.
Baumbach rent richting de bal. Baumbach geeft een lange en hoge pass. Trung Giang probeert naar een medespeler te passen. Koumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:11

71e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Barbieri passt de bal in één keer door. Märten heeft problemen om de bal te vangen. Märten schiet op doel. Dickhaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

73e minuut.
Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang probeert naar een medespeler te passen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Märten is nu in balbezit. Märten geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Dickhaut trapt de bal weg van het doel. Barbieri kopt de bal weg. Märten rent richting de bal. Märten schiet op doel. Dickhaut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pacher rent richting de bal. Cimarusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacher rent richting de bal. Cimarusti is nu in balbezit. Cimarusti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Märten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Märten draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Märten kopt de bal weg. Habenicht is nu in balbezit. Cimarusti verovert de bal door een tackle van achteren. Cimarusti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:12

88e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Barbieri passt de bal met de wreef. Märten rent richting de bal. Koumis rent richting de bal. Koumis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dieter-Peter in Braun m. Rost 82%, Bishop bashers 18%.
FC Dieter-Peter in Braun m. Rost - Bishop bashers 0:12