Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Eintracht Hersbruck Fargo Kicks
Normal Tactiek UrhoMinus1
45% Balbezit 55%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 39.2
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


7e minuut.
Wolterink is nu in balbezit. Özsu onderschept slim de pass. Özsu met een sublieme pass. Imgrund rent richting de bal. Imgrund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Özsu geeft een hoge lob. Giegerich is nu in balbezit. Kuśmierczyk onderschept slim de pass. Kuśmierczyk haalt uit met een fantastische trap. Prill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Bache met een snelle inworp. Özsu is nu in balbezit. Özsu geeft een lange en hoge pass. Imgrund krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Bache met een snelle inworp. Özsu speelt de bal door. Kuśmierczyk rent richting de bal. Kuśmierczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Dürr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bache bereikt de bal nog maar net als eerste. Bache met een sublieme pass. Kuśmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bache speelt de bal door. Dürr bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsu met een sublieme pass. Imgrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Imgrund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bache kopt de bal weg. Nehm is nu in balbezit. Nehm passt de bal zonder na te denken. Özsu is nu in balbezit. Özsu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Imgrund de bal. Kuśmierczyk is nu in balbezit. Dürr rent richting de bal. Kuśmierczyk onderschept slim de pass. Kuśmierczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bache met een sublieme pass. Kuśmierczyk rent richting de bal. Kuśmierczyk passt de bal zonder na te denken. Imgrund is nu in balbezit. Imgrund draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Özsu probeert naar een medespeler te passen. Zech rent richting de bal. Imgrund verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Kuśmierczyk is nu in balbezit. Jovanovic onderschept slim de pass. Jovanovic passt de bal zonder na te denken. Imgrund is nu in balbezit. Imgrund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zech rent richting de bal. Imgrund onderschept slim de pass. Kuśmierczyk rent richting de bal. Kuśmierczyk schiet op doel. Prill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nehm rent richting de bal. Nehm geeft een lange en hoge pass. Macke kopt de bal weg. Imgrund is nu in balbezit. Imgrund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Eintracht Hersbruck 87%, Fargo Kicks 13%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Eintracht Hersbruck - Fargo Kicks 0:0

52e minuut.
Macke geeft de bal voor. Bache rent richting de bal. Bache speelt de bal door. Imgrund is nu in balbezit. Imgrund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Özsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsu speelt de bal door. Imgrund rent richting de bal. Imgrund haalt uit met een fantastische trap. Prill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Eintracht Hersbruck - Fargo Kicks 0:1

64e minuut.
Prill met een sublieme pass. Jovanovic probeert de bal met de borst te controleren. Özsu geeft een hoge lob. Imgrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Imgrund schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuśmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehm verovert de bal door een tackle van achteren. Nehm geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Silberbier zal de hoekschop nemen. Prill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zech probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Eintracht Hersbruck - Fargo Kicks 0:2

66e minuut.
Zettel probeert naar een medespeler te passen. Wolterink bereikt de bal nog maar net als eerste. Imgrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Imgrund schiet op doel. Prill probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuśmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Eintracht Hersbruck - Fargo Kicks 0:3

69e minuut.
Siemensmeyer rent richting de bal. Özsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsu passt de bal met de wreef. Kuśmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierczyk draait met de bal, schiet en ... Prill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Imgrund is nu in balbezit. Imgrund draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Eintracht Hersbruck - Fargo Kicks 0:4

75e minuut.
Nehm geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silberbier met een snelle inworp. Imgrund rent richting de bal. Imgrund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Eintracht Hersbruck - Fargo Kicks 0:5

84e minuut.
Zech probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bache zal de hoekschop nemen. Imgrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Imgrund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Eintracht Hersbruck - Fargo Kicks 0:6

85e minuut.
Silberbier met een snelle inworp. Özsu is nu in balbezit. Özsu speelt de bal door. Imgrund rent richting de bal. Imgrund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Eintracht Hersbruck 78%, Fargo Kicks 22%.
SV Eintracht Hersbruck - Fargo Kicks 0:6