Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crossing City Little Sokker Angels
3 Hinten Tactiek Pandora
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 71.3
good Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Kalinna kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gallo de bal onder controle te krijgen. Weyer is nu in balbezit. Weyer schiet op doel. Kara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:1

5e minuut.
Corell is nu in balbezit. Corell met een sublieme pass. Weyer is nu in balbezit. Kalinna rent richting de bal. Kalinna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:2

8e minuut.
Pocher geeft een lange en hoge pass. Weyer springt en kopt de bal. Daar is Di Muoio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyer haalt uit met een fantastische trap. Kara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kalinna passt de bal met de wreef. Hätinger rent richting de bal. Hätinger passt de bal met de wreef. Weyer is nu in balbezit. Weyer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Davydov met een sublieme pass. Klungelig pakt Jagusch de bal. Weyer is nu in balbezit. Weyer draait met de bal, schiet en ... Davydov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kalinna passt de bal met de wreef. Pocher is nu in balbezit. Pocher passt de bal zonder na te denken. Weyer rent richting de bal. Weyer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Kalinna rent richting de bal. Kalinna passt de bal met de wreef. Weyer rent richting de bal. Weyer schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Myburg met een snelle inworp. Hätinger probeert naar een medespeler te passen. Weyer is nu in balbezit. Weyer haalt uit met een fantastische trap. Kara probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kalinna geeft een lange en hoge pass. Davydov is nu in balbezit. Weyer onderschept slim de pass. Weyer schiet op doel. Kara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:3

33e minuut.
Lombardi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Weyer de bal. Gallo onderschept slim de pass. Kalinna rent richting de bal. Kalinna schiet op doel. Kara bokst de bal weg.

37e minuut.
Kalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinna probeert naar een medespeler te passen. Pocher probeert naar een medespeler te passen. Weyer rent richting de bal. Weyer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna schiet op doel. Kara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:4

39e minuut.
Corell speelt de bal door. Weyer rent richting de bal. Weyer passt de bal met de wreef. Kalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:5

43e minuut.
Kalinna is nu in balbezit. Kalinna passt de bal zonder na te denken. Weyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crossing City 74%, Little Sokker Angels 26%.
Crossing City - Little Sokker Angels 0:6

48e minuut.
Karabacak rent richting de bal. Karabacak geeft de bal voor. Hätinger speelt de bal door. Weyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyer draait met de bal, schiet en ... Kara bokst de bal weg. Klungelig pakt Di Muoio de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:7

51e minuut.
Solaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagusch verovert de bal door een tackle van achteren. Jagusch probeert naar een medespeler te passen. Weyer is nu in balbezit. Weyer schiet op doel. Kara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Weyer is nu in balbezit. Weyer passt de bal zonder na te denken. Kalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinna schiet op doel. Kara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:8

59e minuut.
Jagusch passt de bal in één keer door. Weyer is nu in balbezit. Gallo is nu in balbezit. Weyer verovert de bal door een tackle van achteren. Weyer haalt uit met een fantastische trap. Kara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Weyer heeft problemen om de bal te vangen. Kalinna is nu in balbezit. Lombardi rent richting de bal. Weyer is nu in balbezit. Weyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:9

63e minuut.
Weyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyer met een sublieme pass. Hätinger met een sublieme pass. Kalinna heeft problemen om de bal te vangen. Kalinna haalt uit met een fantastische trap. Kara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Weyer kopt de bal weg. Di Muoio heeft problemen om de bal te vangen. Kalinna rent richting de bal. Kalinna schiet op doel. Kara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:10

70e minuut.
Kalinna rent richting de bal. Kalinna passt de bal zonder na te denken. Weyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyer draait met de bal, schiet en ... Kara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:11

71e minuut.
Pocher probeert naar een medespeler te passen. Kalinna is nu in balbezit. Lombardi probeert naar een medespeler te passen. Weyer rent richting de bal. Weyer haalt uit met een fantastische trap. Kara bokst de bal weg.

74e minuut.
Gallo onderschept slim de pass. Jagusch verovert de bal door een tackle van achteren. Jagusch passt de bal met de wreef. Kalinna rent richting de bal. Kalinna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hätinger met een snelle inworp. Jagusch probeert naar een medespeler te passen. Weyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:12

77e minuut.
Karabacak geeft een hoge lob. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna passt de bal in één keer door. Weyer rent richting de bal. Weyer haalt uit met een fantastische trap. Kara bokst de bal weg. Pocher met een sublieme pass. Weyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:13

80e minuut.
Daar is Di Muoio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kalinna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:14

81e minuut.
Pocher is nu in balbezit. Pocher geeft een hoge lob. Di Muoio met een sublieme pass. Kalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hätinger neemt de hoekschop. Pocher geeft de bal voor. Weyer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:15

88e minuut.
Klungelig pakt Weyer de bal. Weyer met een sublieme pass. Daar is Kalinna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinna draait met de bal, schiet en ... Kara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Little Sokker Angels 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crossing City 78%, Little Sokker Angels 22%.
Crossing City - Little Sokker Angels 0:16