Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Hemsen FC Nova
2 Tactiek 433f
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
36.1 gemiddelde waardering 65
zwak Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Inworp. Pezzey met de inworp. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey geeft de bal voor. Woś maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mößler met een sublieme pass. Pezzey rent richting de bal. Pezzey geeft de bal voor. Woś is nu in balbezit. Woś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Pezzey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezzey probeert naar een medespeler te passen. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey geeft de bal voor. Woś springt en kopt de bal. Zhivkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Daar is Minh Khang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal zonder na te denken. Woś is nu in balbezit. Woś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zhivkov speelt de bal door. Mößler kopt de bal weg. Klungelig pakt Vân Sơn de bal. Woś verovert de bal door een tackle van achteren. Woś haalt uit met een fantastische trap. Zhivkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Melchisedech probeert naar een medespeler te passen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft een lange en hoge pass. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Castillo speelt de bal door. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Woś raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Woś neemt zijn aanloop. Zhivkov bokst de bal weg. Woś met een sublieme pass. Margitay rent richting de bal. Margitay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - FC Nova 0:1

32e minuut.
Minh Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castillo met de inworp. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - FC Nova 0:2

35e minuut.
Pezzey geeft een hoge lob. Nedbal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Godfrey zal de hoekschop nemen. Margitay springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Minh Khang geeft een hoge lob. Melchisedech geeft de bal voor. Margitay kopt de bal weg. Woś is nu in balbezit. Woś schiet op doel. Zhivkov bokst de bal weg. Margitay rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - FC Nova 0:3

42e minuut.
Minh Khang met een sublieme pass. Vân Sơn rent richting de bal. Castillo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Castillo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Mößler probeert naar een medespeler te passen. Nedbal rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Godfrey neemt de hoekschop. Margitay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Hemsen 78%, FC Nova 22%.
SV Hemsen - FC Nova 0:3

48e minuut.
Pezzey passt de bal met de wreef. Nedbal is nu in balbezit. Godfrey verovert de bal door een tackle van achteren. Godfrey geeft een lange en hoge pass. Woś krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vriesde rent richting de bal. Vriesde geeft een hoge lob. Tröger geeft een lange en hoge pass. Margitay springt en kopt de bal. Zhivkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - FC Nova 0:4

53e minuut.
Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergio is nu in balbezit. Woś onderschept slim de pass. Woś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - FC Nova 0:5

55e minuut.
Klungelig pakt Godfrey de bal. Godfrey speelt de bal door. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay geeft een hoge lob. Woś springt en kopt de bal. Zhivkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Tröger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tröger geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Minh Khang de bal onder controle te krijgen. Margitay is nu in balbezit. Margitay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mogiełka passt de bal in één keer door. Margitay heeft problemen om de bal te vangen. Sergio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Margitay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Woś wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tröger bereikt de bal nog maar net als eerste. Tröger geeft de bal voor. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - FC Nova 0:6

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Godfrey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Woś is nu in balbezit. Woś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - FC Nova 0:7

75e minuut.
Käpyaho passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vriesde de bal. Woś rent richting de bal. Woś haalt uit met een fantastische trap. Zhivkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Hemsen - FC Nova 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Hemsen 79%, FC Nova 21%.
SV Hemsen - FC Nova 0:8