Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRUAY USOBL Monachil CF
3 buteurs Tactiek deepthroat
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Bjegović onderschept slim de pass. Bjegović passt de bal zonder na te denken. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshayes verovert de bal door een tackle van achteren. Deshayes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lussich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chao de bal. Kamil geeft een hoge lob. Bliard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliard draait met de bal, schiet en ... Leonino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Siperco met een snelle inworp. Manfredi geeft een lange en hoge pass. Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUAY USOBL - Monachil CF 0:1

40e minuut.
Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ramalho de bal. Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussich schiet op doel. Ostrivny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUAY USOBL 52%, Monachil CF 48%.
BRUAY USOBL - Monachil CF 0:1

61e minuut.
Jason met een sublieme pass. Krawczyk is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kłomski ... Strafschop! Directe rode kaart, Kłomski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kłomski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Krawczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Krawczyk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Lehmann met een sublieme pass. Jason heeft problemen om de bal te vangen. Jason speelt de bal door. Bliard is nu in balbezit. Bliard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bunikowski speelt de bal door. Jason bereikt de bal nog maar net als eerste. Jason met een sublieme pass. Bliard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bliard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Jędraszek met een snelle inworp. Bjegović met een sublieme pass. Siperco probeert naar een medespeler te passen. Lussich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussich haalt uit met een fantastische trap. Ostrivny bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lussich is nu in balbezit. Kamil onderschept slim de pass. Kamil met een sublieme pass. Ramalho rent richting de bal. Ramalho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bjegović verovert de bal door een tackle van achteren. Lussich speelt de bal door. Ramalho is nu in balbezit. Ramalho haalt uit met een fantastische trap. Ostrivny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUAY USOBL - Monachil CF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUAY USOBL 55%, Monachil CF 45%.
BRUAY USOBL - Monachil CF 0:2