Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
troyos Raya2 FC
433 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 30.8
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen average


11e minuut.
Agrati speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal zonder na te denken. Agrati is nu in balbezit. Agrati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Blanco met een snelle inworp. Acosta rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Steinþórsson ... Strafschop! Acosta raakt geblesseerd tijdens het duel. Barragán neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
troyos - Raya2 FC 1:0

20e minuut.
Agrati geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stan de bal. Stan geeft de bal voor. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: troyos 61%, Raya2 FC 39%.
troyos - Raya2 FC 1:0

51e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Lupescu onderschept slim de pass. Lupescu met een sublieme pass. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
troyos - Raya2 FC 1:1

53e minuut.
Lupescu is nu in balbezit. Agrati is nu in balbezit. Lupescu rent richting de bal. Agrati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Stan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stan passt de bal zonder na te denken. Agrati is nu in balbezit. Lupescu rent richting de bal. Lupescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Higareda heeft problemen om de bal te vangen. Barragán is nu in balbezit. Barragán passt de bal zonder na te denken. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Steinþórsson kopt de bal weg. Parada is nu in balbezit. Stan onderschept slim de pass. Stan geeft een hoge lob. Paredes rent richting de bal. Paal!

74e minuut.
Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinþórsson passt de bal zonder na te denken. Agrati heeft problemen om de bal te vangen. Agrati schiet op doel. Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Vilas-Boas geeft een lange en hoge pass. Paredes probeert de bal met de borst te controleren. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agrati verovert de bal door een tackle van achteren. Agrati draait met de bal, schiet en ... Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
troyos - Raya2 FC 1:2

90e minuut.
Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu passt de bal in één keer door. Agrati is nu in balbezit. Agrati draait met de bal, schiet en ... Alves probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
troyos - Raya2 FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: troyos 77%, Raya2 FC 23%.
troyos - Raya2 FC 1:3