Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canque Afc Feyenoord R
433 Tactiek 5-3-2 abierta
42% Balbezit 58%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 48.8
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen solide


4e minuut.
Mondragón passt de bal zonder na te denken. Lefkowicz speelt de bal door. Giggѕ met een sublieme pass. Perea rent richting de bal. Perea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Giggѕ kopt de bal weg. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rragami rent richting de bal. Rragami haalt uit met een fantastische trap. Perea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Valdivia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bautista rent richting de bal. Lefkowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lefkowicz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Giggѕ de bal onder controle te krijgen. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Rragami rent richting de bal. Rragami schiet op doel. Collazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:1

10e minuut.
Serafín kopt de bal weg. Lefkowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cadena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perea is nu in balbezit. Perea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lefkowicz kopt de bal weg. Daar is Farías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farías probeert naar een medespeler te passen. Perea is nu in balbezit. Perea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Collazo trapt de bal weg. Farías kopt de bal weg. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:2

16e minuut.
Farías kopt de bal weg. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ met een sublieme pass. Perea heeft problemen om de bal te vangen. Perea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:3

18e minuut.
Mondragón passt de bal in één keer door. Jiménez rent richting de bal. Rragami verovert de bal door een tackle van achteren. Rragami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Giggѕ is nu in balbezit. Klungelig pakt Farías de bal. Farías probeert naar een medespeler te passen. Perea is nu in balbezit. Perea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:4

20e minuut.
Daar is Serafín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea passt de bal zonder na te denken. Rragami is nu in balbezit. Rragami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:5

24e minuut.
Cadena kopt de bal weg. Farías is nu in balbezit. Farías passt de bal met de wreef. Rragami is nu in balbezit. Rragami haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Perea heeft problemen om de bal te vangen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami verovert de bal door een tackle van achteren. Rragami schiet op doel. Collazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:6

26e minuut.
Bautista heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lefkowicz met de inworp. Rragami rent richting de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías speelt de bal door. Rragami probeert de bal met de borst te controleren. Rragami haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Farías met een sublieme pass. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea heeft problemen om de bal te vangen. Perea schiet op doel. Collazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:7

35e minuut.
Lefkowicz speelt de bal door. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ probeert naar een medespeler te passen. Rragami kan de bal niet met de borst controleren. Rragami draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cadena rent richting de bal. Rragami verovert de bal door een tackle van achteren. Rragami geeft een lange en hoge pass. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rragami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rragami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:8

38e minuut.
Serafín passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gancedo de bal. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Rragami is nu in balbezit. Rragami passt de bal met de wreef. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:9

41e minuut.
Gancedo geeft een hoge lob. Plagemann probeert de bal met de borst te controleren. Plagemann geeft een lange en hoge pass. Rragami rent richting de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perea rent richting de bal. Perea haalt uit met een fantastische trap. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perea rent richting de bal. Perea geeft een hoge lob. Rragami rent richting de bal. Rragami haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Giggѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggѕ passt de bal zonder na te denken. Rragami heeft problemen om de bal te vangen. Rragami haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canque Afc 90%, Feyenoord R 10%.
Canque Afc - Feyenoord R 0:9

47e minuut.
Collazo probeert naar een medespeler te passen. Lefkowicz kopt de bal weg. Perea is nu in balbezit. Rragami rent richting de bal. Rragami schiet op doel. Collazo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías passt de bal in één keer door. Perea is nu in balbezit. Perea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:10

50e minuut.
Lefkowicz is nu in balbezit. Lefkowicz passt de bal met de wreef. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami draait met de bal, schiet en ... Collazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:11

51e minuut.
Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia geeft de bal voor. Jiménez kan de bal niet met de borst controleren. Perea is nu in balbezit. Perea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Serafín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski geeft de bal voor. Daar is Rragami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rragami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:12

56e minuut.
Giggѕ met de inworp. Farías rent richting de bal. Farías probeert naar een medespeler te passen. Perea rent richting de bal. Perea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Lefkowicz probeert naar een medespeler te passen. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami verovert de bal door een tackle van achteren. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:13

61e minuut.
Plagemann geeft de bal voor. Klungelig pakt Lefkowicz de bal. Lefkowicz passt de bal in één keer door. Rragami is nu in balbezit. Rragami schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Alonso passt de bal in één keer door. Farías rent richting de bal. Farías probeert naar een medespeler te passen. Perea rent richting de bal. Perea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Collazo met een harde bal richting middenveld. Farías kopt de bal weg. Lefkowicz met een sublieme pass. Rragami is nu in balbezit. Rragami geeft de bal voor. Collazo bokst de bal weg. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:14

66e minuut.
Perea rent richting de bal. Perea passt de bal in één keer door. Rragami rent richting de bal. Rragami schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft de bal voor. Lefkowicz kopt de bal weg. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Giggѕ rent richting de bal. Giggѕ met een sublieme pass. Perea met een sublieme pass. Klungelig pakt Rragami de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lefkowicz probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ probeert naar een medespeler te passen. Perea heeft problemen om de bal te vangen. Perea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:15

75e minuut.
Cadena rent richting de bal. Rragami rent richting de bal. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami rent richting de bal. Rragami draait met de bal, schiet en ... Collazo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Perea rent richting de bal. Perea haalt uit met een fantastische trap. Collazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rragami rent richting de bal. Rragami geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías speelt de bal door. Perea rent richting de bal. Perea draait met de bal, schiet en ... Collazo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:16

80e minuut.
Farías probeert naar een medespeler te passen. Giggѕ is nu in balbezit. Giggѕ passt de bal in één keer door. Perea is nu in balbezit. Perea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:17

85e minuut.
Farías met een sublieme pass. Lefkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lefkowicz speelt de bal door. Rragami bereikt de bal nog maar net als eerste. Rragami haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:18

88e minuut.
Perea passt de bal in één keer door. Cadena is nu in balbezit. Rragami verovert de bal door een tackle van achteren. Rragami kan de bal niet met de borst controleren. Rragami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canque Afc - Feyenoord R 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canque Afc 89%, Feyenoord R 11%.
Canque Afc - Feyenoord R 0:19