Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. CASEROS Limay F.C.
Pedro Tactiek Empate
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.3 gemiddelde waardering 45
good Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Tychosen verovert de bal door een tackle van achteren. Tychosen passt de bal met de wreef. Palazzina met een sublieme pass. Heinrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinrich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Alfaro met een sublieme pass. Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimonjić is nu in balbezit. Zimonjić schiet op doel. Razi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. CASEROS - Limay F.C. 1:0

17e minuut.
Jurasik passt de bal zonder na te denken. Molinarie speelt de bal door. Africano bereikt de bal nog maar net als eerste. Africano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jánosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy passt de bal met de wreef. Africano bereikt de bal nog maar net als eerste. Africano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A. CASEROS - Limay F.C. 1:1

26e minuut.
Baruffi probeert naar een medespeler te passen. Molinarie speelt de bal door. Jánosy speelt de bal door. Africano rent richting de bal. Africano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Coimbra passt de bal in één keer door. Zimonjić rent richting de bal. Miecugow begaat een overtreding. Miecugow krijgt een gele kaart. Zimonjić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lundby zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Alfaro de bal. Zimonjić rent richting de bal. Zimonjić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. CASEROS - Limay F.C. 2:1

44e minuut.
Lundby probeert de bal aan de voet te houden. Csikai is nu in balbezit. Africano onderschept slim de pass. Africano haalt uit met een fantastische trap. Badura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. CASEROS 41%, Limay F.C. 59%.
C.A. CASEROS - Limay F.C. 2:1

46e minuut.
Miecugow geeft een lange en hoge pass. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zimonjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap. Razi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. CASEROS - Limay F.C. 3:1

51e minuut.
Tychosen rent richting de bal. Inworp. Tychosen met een snelle inworp. Vierlinger heeft problemen om de bal te vangen. Vierlinger geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zimonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimonjić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. CASEROS - Limay F.C. 4:1

70e minuut.
Tychosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik verovert de bal door een tackle van achteren. Jurasik geeft een lange en hoge pass. Africano is nu in balbezit. Africano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. CASEROS 42%, Limay F.C. 58%.
C.A. CASEROS - Limay F.C. 4:1