Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mala Junta Nacional de Mdeo.
433 Tactiek cagancha
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 44.7
very good Schieten very good
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Lipiec rent richting de bal. Lipiec geeft een lange en hoge pass. Araqelyan heeft problemen om de bal te vangen. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... Selvood werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - Nacional de Mdeo. 1:0

7e minuut.
Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lewis. Milin raakt geblesseerd tijdens het duel. Białożyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Săpunaru controleert de bal met de borst. Vela rent richting de bal. Vela draait met de bal, schiet en ... Zgembić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis met een sublieme pass. Clausi is nu in balbezit. Flick verovert de bal door een tackle van achteren. Flick schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Flick met een sublieme pass. Lipiec rent richting de bal. Lipiec geeft de bal voor. Araqelyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Selvood probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cornejo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lewis de bal onder controle te krijgen. Jegier speelt de bal door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin schiet op doel. Zgembić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Białożyński onderschept slim de pass. Białożyński geeft een lange en hoge pass. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. Zgembić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mala Junta - Nacional de Mdeo. 1:1

40e minuut.
Caramitru is nu in balbezit. Caramitru geeft de bal voor. Flick is nu in balbezit. Flick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - Nacional de Mdeo. 2:1

40e minuut.
Robben komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Paler geeft een hoge lob. Abelairas probeert de bal aan de voet te houden. Al Huzayel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Huzayel haalt uit met een fantastische trap. Abelairas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barrios neemt de hoekschop. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - Nacional de Mdeo. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 46%, Nacional de Mdeo. 54%.
Mala Junta - Nacional de Mdeo. 3:1

46e minuut.
Bonet komt het veld opgelopen. Montti komt het veld opgelopen. Kuśmierczyk komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kuśmierczyk passt de bal in één keer door. Bonet speelt de bal door. Milin rent richting de bal. Milin schiet op doel. Săpunaru probeert de bal aan de voet te houden. Zgembić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Montti passt de bal met de wreef. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis begaat een overtreding. Białożyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Białożyński komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bonet verovert de bal door een tackle van achteren. Bonet geeft een hoge lob. Delijewski kopt de bal weg. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin haalt uit met een fantastische trap. Zgembić bokst de bal weg.

69e minuut.
Inworp. Waldschrath komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kuśmierczyk speelt de bal door. Caramitru rent richting de bal. Caramitru geeft de bal voor. Araqelyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - Nacional de Mdeo. 4:1

75e minuut.
Bonet rent richting de bal. Bonet speelt de bal door. Waldschrath is nu in balbezit. Milin rent richting de bal. Milin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Kuśmierczyk met een sublieme pass. Delijewski rent richting de bal. Waldschrath verovert de bal door een tackle van achteren. Waldschrath draait met de bal, schiet en ... Zgembić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala Junta - Nacional de Mdeo. 4:2

84e minuut.
Waldschrath haalt uit met een fantastische trap. Delijewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Białożyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Waldschrath springt en kopt de bal. Zgembić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kuśmierczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmierczyk passt de bal met de wreef. Waldschrath met een sublieme pass. Milin is nu in balbezit. Milin haalt uit met een fantastische trap. Zgembić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala Junta 64%, Nacional de Mdeo. 36%.
Mala Junta - Nacional de Mdeo. 4:2