Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA. Boca Juniors Irken FC
CampeonCopa2023 Tactiek 4123d-a
52% Balbezit 48%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 78
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 57.7
adequate Schieten outstanding
average Passen excellent
average Verdedigen very good


1e minuut.
Stachowiak met de inworp. Klungelig pakt Čingrija de bal. Čingrija passt de bal in één keer door. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Ciauşoiu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stachowiak met de inworp. Mercier rent richting de bal. Mercier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Stachowiak met de inworp. Klungelig pakt Mercier de bal. Čingrija probeert naar een medespeler te passen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:1

5e minuut.
Jaspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier onderschept slim de pass. Mercier speelt de bal door. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stachowiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mercier is nu in balbezit. Mercier haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:2

7e minuut.
Stachowiak met de inworp. Čingrija bereikt de bal nog maar net als eerste. Čingrija passt de bal zonder na te denken. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:3

9e minuut.
Stachowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čingrija probeert naar een medespeler te passen. Mercier is nu in balbezit. Mercier draait met de bal, schiet en ... Ciauşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:4

12e minuut.
Koťátko rent richting de bal. Koťátko speelt de bal door. Mercier rent richting de bal. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:5

15e minuut.
Stachowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penderecki met een sublieme pass. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:6

17e minuut.
Stachowiak speelt de bal door. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier passt de bal in één keer door. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:7

17e minuut.
Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Mercier is nu in balbezit. Mercier heeft problemen om de bal te vangen. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Stachowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čingrija met een sublieme pass. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:8

22e minuut.
Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony met een sublieme pass. Mercier is nu in balbezit. Mercier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:9

24e minuut.
Mercier is nu in balbezit. Mercier heeft problemen om de bal te vangen. Mercier probeert naar een medespeler te passen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek schiet op doel. Ciauşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skočibušić probeert naar een medespeler te passen. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:10

25e minuut.
Inworp. Stachowiak met de inworp. Čingrija is nu in balbezit. Čingrija probeert naar een medespeler te passen. Muziek is nu in balbezit. Ciauşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:11

27e minuut.
Stachowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čingrija speelt de bal door. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ... Ciauşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:12

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skočibušić met een snelle inworp. Čingrija met een sublieme pass. Klungelig pakt Stachowiak de bal. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... Ciauşoiu bokst de bal weg. Mercier rent richting de bal. Mercier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Stachowiak onderschept slim de pass. Stachowiak speelt de bal door. Klungelig pakt Muziek de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... Ciauşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:13

31e minuut.
Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier passt de bal in één keer door. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:14

34e minuut.
Stachowiak met de inworp. Klungelig pakt Mercier de bal. Čingrija probeert naar een medespeler te passen. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:15

34e minuut.
Kucenko probeert naar een medespeler te passen. Jaspers is nu in balbezit. Stachowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:16

36e minuut.
Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ostapchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostapchuk probeert naar een medespeler te passen. Mercier is nu in balbezit. Mercier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:17

38e minuut.
Stachowiak met een sublieme pass. Jaspers probeert de bal aan de voet te houden. Penderecki met een sublieme pass. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel. Ciauşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mercier probeert de bal met de borst te controleren. Mercier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:18

39e minuut.
Myšniakovas rent richting de bal. Myšniakovas passt de bal zonder na te denken. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel. Ciauşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:19

40e minuut.
Skočibušić met een snelle inworp. Čingrija is nu in balbezit. Čingrija passt de bal met de wreef. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... Ciauşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:20

43e minuut.
Mercier rent richting de bal. Mercier speelt de bal door. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... Ciauşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:21

44e minuut.
Penderecki met een sublieme pass. Mercier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muziek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:22

45e minuut.
Stachowiak met een snelle inworp. Čingrija probeert naar een medespeler te passen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ... Ciauşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Sierakowski geeft een lange en hoge pass. Stachowiak speelt de bal door. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA. Boca Juniors 93%, Irken FC 7%.
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:23

46e minuut.
Muziek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mercier de bal. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier rent richting de bal. Mercier draait met de bal, schiet en ... Ciauşoiu bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skočibušić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mercier springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Muziek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:24

47e minuut.
Inworp. Skočibušić met de inworp. Čingrija met een sublieme pass. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:25

48e minuut.
Marzuoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzuoli probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stachowiak neemt de hoekschop. Muziek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Stachowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čingrija probeert naar een medespeler te passen. Mercier is nu in balbezit. Mercier schiet op doel. Ciauşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:26

51e minuut.
Skočibušić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čingrija met een sublieme pass. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:27

52e minuut.
Ciauşoiu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Stachowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čingrija heeft problemen om de bal te vangen. Čingrija geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Čingrija passt de bal in één keer door. Mercier speelt de bal door. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel. Ciauşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:28

54e minuut.
Inworp. Stachowiak met de inworp. Čingrija speelt de bal door. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Stachowiak met een snelle inworp. Čingrija met een sublieme pass. Skočibušić rent richting de bal. Skočibušić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skočibušić rent richting de bal. Skočibušić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muziek met een sublieme pass. Mercier rent richting de bal. Mercier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:29

58e minuut.
Skočibušić passt de bal zonder na te denken. Čingrija speelt de bal door. Mercier is nu in balbezit. Mercier schiet op doel. Ciauşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:30

59e minuut.
Stachowiak met een sublieme pass. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier geeft een lange en hoge pass. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:31

60e minuut.
Čingrija speelt de bal door. Penderecki probeert de bal met de borst te controleren. Čingrija met een sublieme pass. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mercier rent richting de bal. Mercier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:32

62e minuut.
Mercier is nu in balbezit. Azzarone rent richting de bal. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:33

65e minuut.
Čingrija is nu in balbezit. Čingrija passt de bal in één keer door. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ... Ciauşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:34

67e minuut.
Skočibušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočibušić probeert naar een medespeler te passen. Mercier rent richting de bal. Mercier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:35

69e minuut.
Kucenko met een sublieme pass. Stachowiak kan de bal niet met de borst controleren. Stachowiak passt de bal zonder na te denken. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ... Ciauşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mercier de bal. Mercier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:36

70e minuut.
Skočibušić met een snelle inworp. Čingrija is nu in balbezit. Čingrija passt de bal in één keer door. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier schiet op doel. Ciauşoiu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stachowiak zal de hoekschop nemen. Muziek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mercier is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skočibušić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mercier geeft de bal voor. Ciauşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Muziek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:37

72e minuut.
Stachowiak met een sublieme pass. Mercier rent richting de bal. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:38

73e minuut.
Marzuoli is nu in balbezit. Marzuoli geeft een hoge lob. Čingrija kopt de bal weg. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Inworp. Stachowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čingrija met een sublieme pass. Mercier is nu in balbezit. Mercier draait met de bal, schiet en ... Ciauşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:39

76e minuut.
Skočibušić met een snelle inworp. Čingrija rent richting de bal. Čingrija passt de bal met de wreef. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mercier is nu in balbezit. Mercier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:40

77e minuut.
Čingrija is nu in balbezit. Čingrija speelt de bal door. Klungelig pakt Muziek de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:41

78e minuut.
Klungelig pakt Penderecki de bal. Penderecki probeert naar een medespeler te passen. Čingrija probeert naar een medespeler te passen. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skočibušić neemt de hoekschop. Mercier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:42

80e minuut.
Inworp. Inguscio met de inworp. Čingrija probeert naar een medespeler te passen. Mercier rent richting de bal. Mercier haalt uit met een fantastische trap. Ciauşoiu bokst de bal weg.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stachowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čingrija speelt de bal door. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... Ciauşoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:43

81e minuut.
Czerw is nu in balbezit. Czerw probeert naar een medespeler te passen. Mercier rent richting de bal. Mercier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:44

82e minuut.
Inworp. Skočibušić met een snelle inworp. Čingrija is nu in balbezit. Čingrija passt de bal zonder na te denken. Muziek probeert de bal aan de voet te houden. Ciauşoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mercier is nu in balbezit. Mercier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:45

84e minuut.
Daar is Mercier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercier met een sublieme pass. Daar is Muziek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muziek schiet op doel. Ciauşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:46

85e minuut.
Ostapchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostapchuk probeert naar een medespeler te passen. Čingrija probeert naar een medespeler te passen. Mercier is nu in balbezit. Mercier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Muziek heeft problemen om de bal te vangen. Muziek schiet op doel. Ciauşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:47

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA. Boca Juniors 93%, Irken FC 7%.
CA. Boca Juniors - Irken FC 0:47