Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOUZACRUZ FC Real Bublitz
532 filcad Tactiek teste3
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
38.3 gemiddelde waardering 59.5
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Chuquimia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pompeu de bal. Pompeu draait met de bal, schiet en ... Tibúrcio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Real Bublitz 0:1

11e minuut.
Pitombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Demli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chavos. Chavos krijgt een gele kaart. Demli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Demli kan niet meer verder spelen. Dziwny komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Chuquimia passt de bal in één keer door. Saguier is nu in balbezit. Aðalsteinnsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saguier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Saguier neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Masnou met de inworp. Chuquimia is nu in balbezit. Chuquimia geeft een lange en hoge pass. Saguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Saguier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Rääbis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chuquimia met een sublieme pass. Rääbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rääbis geeft de bal voor. Saguier springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chuquimia geeft een lange en hoge pass. Daar is Albu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saguier rent richting de bal. Saguier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Real Bublitz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 56%, Real Bublitz 44%.
SOUZACRUZ FC - Real Bublitz 0:2

53e minuut.
Chuquimia passt de bal in één keer door. Rääbis rent richting de bal. Rääbis geeft een hoge lob. Saguier is nu in balbezit. Saguier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chuquimia geeft de bal voor. Saguier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Real Bublitz 0:3

67e minuut.
Masnou kopt de bal weg. Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuquimia is nu in balbezit. Chuquimia haalt uit met een fantastische trap. Raquete probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Chavos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches is nu in balbezit. Dziwny is nu in balbezit. Dziwny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chavos onderschept slim de pass. Chavos geeft de bal voor. Saguier is nu in balbezit. Saguier haalt uit met een fantastische trap. Raquete probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 53%, Real Bublitz 47%.
SOUZACRUZ FC - Real Bublitz 0:3