Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Run Forrest Run OS AMIGUS F.C
Bubba Gump Tactiek glm top
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 56
very good Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


14e minuut.
Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías speelt de bal door. İsrafilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mefikowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Rust bereikt de bal nog maar net als eerste. Rust passt de bal in één keer door. Patinho geeft de bal voor. Rust maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Capitão de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Przyziółkowski met de inworp. Chavez rent richting de bal. Mosquera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mosquera krijgt een gele kaart. Chavez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Rey rent richting de bal. Rey met een sublieme pass. Rust is nu in balbezit. Rust haalt uit met een fantastische trap. Astrinidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Run Forrest Run - OS AMIGUS F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run Forrest Run 61%, OS AMIGUS F.C 39%.
Run Forrest Run - OS AMIGUS F.C 0:1

48e minuut.
Rey geeft een lange en hoge pass. Limonada kopt de bal weg. Pepper heeft problemen om de bal te vangen. Chavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
İsrafilov probeert naar een medespeler te passen. Chavez rent richting de bal. Chavez passt de bal in één keer door. Rey geeft de bal voor. Ulhoa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Przyziółkowski is nu in balbezit. Przyziółkowski geeft een hoge lob. Mefikowicz kopt de bal weg. Vale is nu in balbezit. Vale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Chavez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García Millán komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mosquera passt de bal met de wreef. García Millán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przyziółkowski. Przyziółkowski krijgt een gele kaart. García Millán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Metea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rust rent richting de bal. Rust schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vale geeft een hoge lob. Segura kopt de bal weg. Przyziółkowski met een sublieme pass. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... Crepaldi bokst de bal weg.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nery komt het veld opgelopen. Wink komt het veld opgelopen. Vízek komt het veld opgelopen. Martel komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Vale bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel begaat een overtreding. Vale raakt geblesseerd tijdens het duel. Sierra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frías kan de bal niet met de borst controleren. Mefikowicz is nu in balbezit. Mefikowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run Forrest Run 57%, OS AMIGUS F.C 43%.
Run Forrest Run - OS AMIGUS F.C 0:1