Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Comunas Everest - Mg
ajuste lateral Tactiek 433
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 53.6
incredible Schieten very good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Veljanovski geeft een lange en hoge pass. Dundas kopt de bal weg. Polanía probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tylak rent richting de bal. Tylak haalt uit met een fantastische trap. Zullino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
McMuller passt de bal met de wreef. Klonecki geeft de bal voor. Belloni heeft problemen om de bal te vangen. Tylak rent richting de bal. Tylak draait met de bal, schiet en ... Zullino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Trzeciakiewicz onderschept slim de pass. Ferrugem speelt de bal door. Veljanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochetti verovert de bal door een tackle van achteren. Rochetti draait met de bal, schiet en ... Diamantakos bokst de bal weg.

17e minuut.
Rochetti is nu in balbezit. Bauer speelt de bal door. Van de Ven is nu in balbezit. Ferrugem verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrugem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Denijs ... Strafschop! Denijs krijgt een gele kaart. Ferrugem raakt geblesseerd tijdens het duel. Rochetti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Diamantakos bokst de bal weg. Rochetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rochetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rochetti kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Diamantakos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Everest - Mg 1:0

31e minuut.
Drummond verovert de bal door een tackle van achteren. Drummond passt de bal zonder na te denken. Coelho probeert naar een medespeler te passen. Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Coelho probeert naar een medespeler te passen. Borović bereikt de bal nog maar net als eerste. Borović speelt de bal door. Rochetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochetti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Ferrugem rent richting de bal. Denijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem begaat een overtreding. Ferrugem krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Fenômeno rent richting de bal. Fenômeno geeft een lange en hoge pass. Lew kopt de bal weg. Tylak is nu in balbezit. Tylak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zullino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 39%, Everest - Mg 61%.
Los Comunas - Everest - Mg 1:0

49e minuut.
Borović passt de bal met de wreef. Coelho rent richting de bal. Coelho passt de bal in één keer door. Ferrugem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrugem haalt uit met een fantastische trap. Diamantakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferrugem is nu in balbezit. Ferrugem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Everest - Mg 2:0

50e minuut.
Danayan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klonecki geeft een hoge lob. Polanía kopt de bal weg. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Tylak is nu in balbezit. Tylak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Fenômeno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McMuller met een snelle inworp. Klonecki is nu in balbezit. Klonecki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Rochetti is nu in balbezit. Veljanovski begaat een overtreding. Rochetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pâslariu komt het veld opgelopen. Borović met een snel genomen vrije trap. Ferrugem springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bejan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ferrugem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Ven legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferrugem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rochetti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Diamantakos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Everest - Mg 3:0

71e minuut.
Trzeciakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Coelho speelt de bal door. Veljanovski rent richting de bal. Rochetti onderschept slim de pass. Rochetti haalt uit met een fantastische trap. Diamantakos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
de Heusch geeft de bal voor. Ferrugem rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bauer. Bauer krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Coelho is nu in balbezit. Coelho geeft een lange en hoge pass. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochetti onderschept slim de pass. Rochetti haalt uit met een fantastische trap. Diamantakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 32%, Everest - Mg 68%.
Los Comunas - Everest - Mg 3:0