Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fugitivos FC Supremacy Fc
Oficial Tactiek GOAL
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 53.1
solid Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen very good


7e minuut.
Tussen speelt de bal door. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga passt de bal in één keer door. Danayan rent richting de bal. Danayan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rajski probeert naar een medespeler te passen. Bosak rent richting de bal. Tussen speelt de bal door. Klungelig pakt Satyga de bal. Satyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Supremacy Fc 0:1

21e minuut.
Helvei geeft een lange en hoge pass. Figueira speelt de bal door. Tussen probeert naar een medespeler te passen. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bombel heeft problemen om de bal te vangen. Calle is nu in balbezit. Peściński probeert naar een medespeler te passen. Danayan is nu in balbezit. Danayan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Zálešňák de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Katar neemt de hoekschop. Satyga krijgt zijn hoofd ertegen. Ćorović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Katar onderschept slim de pass. Katar passt de bal met de wreef. Satyga is nu in balbezit. Satyga schiet op doel. Ćorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ćorović met een harde bal richting middenveld. Katar kopt de bal weg. Danayan is nu in balbezit. Danayan geeft een hoge lob. Bombel onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tussen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Satyga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zajac rent richting de bal. Satyga verovert de bal door een tackle van achteren. Satyga met een sublieme pass. Sandí heeft problemen om de bal te vangen. Sandí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Katar passt de bal met de wreef. Zajac met een sublieme pass. Danayan speelt de bal door. Satyga rent richting de bal. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Ćorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fugitivos FC 67%, Supremacy Fc 33%.
Fugitivos FC - Supremacy Fc 0:1

49e minuut.
Tussen geeft een hoge lob. Satyga rent richting de bal. Satyga passt de bal in één keer door. Danayan is nu in balbezit. Danayan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Daar is Prażyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tussen verovert de bal door een tackle van achteren. Tussen passt de bal in één keer door. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí schiet op doel. Ćorović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira geeft een hoge lob. Sandí kopt de bal weg. Satyga rent richting de bal. Satyga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Prażyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen onderschept slim de pass. Tussen geeft een lange en hoge pass. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sandí kopt de bal weg. Satyga rent richting de bal. Sandí is nu in balbezit. Sandí draait met de bal, schiet en ... Ćorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Supremacy Fc 0:2

74e minuut.
Katar rent richting de bal. Katar passt de bal zonder na te denken. Satyga is nu in balbezit. Satyga draait met de bal, schiet en ... Ćorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Supremacy Fc 0:3

75e minuut.
Tussen passt de bal met de wreef. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga passt de bal met de wreef. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí haalt uit met een fantastische trap. Ćorović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zajac met een sublieme pass. Zálešňák heeft problemen om de bal te vangen. Satyga is nu in balbezit. Satyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Supremacy Fc 0:4

78e minuut.
Daar is Sandí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandí passt de bal met de wreef. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Ćorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fugitivos FC - Supremacy Fc 0:5

84e minuut.
Wientjes verovert de bal door een tackle van achteren. Wientjes geeft een hoge lob. Satyga kopt de bal weg. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí draait met de bal, schiet en ... Ćorović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fugitivos FC 74%, Supremacy Fc 26%.
Fugitivos FC - Supremacy Fc 0:5