Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parecis S.E Macario Engenharias
4 t 4 Tactiek Desfalque
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 13
7 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 52.2
adequate Schieten good
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Maguolo met een sublieme pass. Daar is Yunisov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunisov geeft de bal voor. Raubner rent richting de bal. Raubner draait met de bal, schiet en ... Sams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Bueno geeft een lange en hoge pass. Raubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas begaat een overtreding. Terrazas krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero passt de bal in één keer door. Raubner rent richting de bal. Raubner schiet op doel. Sams probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Šimerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyngstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šimerda raakt geblesseerd tijdens het duel. Telles wilt de vrije trap nemen. Šimerda kopt de bal weg. Daar is Kasum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Šimerda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimerda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parecis S.E - Macario Engenharias 0:1

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdo komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Bueno met de inworp. Raubner probeert naar een medespeler te passen. Bueno met een sublieme pass. Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parecis S.E 62%, Macario Engenharias 38%.
Parecis S.E - Macario Engenharias 0:1

46e minuut.
Pacheco komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Baquero probeert naar een medespeler te passen. Pannunzio komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Baquero geeft de bal voor. Raubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parecis S.E - Macario Engenharias 0:2

77e minuut.
Gheorghiţă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco met de inworp. Šimerda is nu in balbezit. Šimerda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Baquero is nu in balbezit. Baquero passt de bal zonder na te denken. Yunisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bueno geeft een lange en hoge pass. Perdoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Raubner onderschept slim de pass. Raubner haalt uit met een fantastische trap. Sams werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parecis S.E 67%, Macario Engenharias 33%.
Parecis S.E - Macario Engenharias 0:2