Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porto FC Viamonense teresina city bulls
Polish Dream Tactiek G1R
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38.7 gemiddelde waardering 55.1
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen excellent


5e minuut.
Sagaz heeft problemen om de bal te vangen. Kandilli is nu in balbezit. Kandilli passt de bal met de wreef. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski schiet op doel. Cordeiro bokst de bal weg.

26e minuut.
Kandilli speelt de bal door. Daar is Văn Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Phương geeft de bal voor. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski haalt uit met een fantastische trap. Cordeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - teresina city bulls 0:1

31e minuut.
Văn Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Phương onderschept slim de pass. Văn Phương geeft de bal voor. Barroso maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto FC Viamonense 66%, teresina city bulls 34%.
Porto FC Viamonense - teresina city bulls 0:1

46e minuut.
Sobis komt het veld opgelopen. Pedras komt het veld opgelopen. Savran komt het veld opgelopen. Itaqui komt het veld opgelopen. Panke komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Olimpo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Myllykoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myllykoski met een sublieme pass. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Recoteco rent richting de bal. Văn Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Phương met een sublieme pass. Daar is Barroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barroso draait met de bal, schiet en ... Panke bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Myllykoski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barroso krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - teresina city bulls 0:2

51e minuut.
Rabanete is nu in balbezit. Rabanete geeft de bal voor. Văn Phương kopt de bal weg. Barroso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barroso schiet op doel. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajski is nu in balbezit. Mikołajski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Aliwenkura kopt de bal weg. Klungelig pakt Repeteco de bal. Recoteco is nu in balbezit. Kandilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bellini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aliwenkura de bal. Aliwenkura probeert naar een medespeler te passen. Văn Phương met een sublieme pass. Barroso rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - teresina city bulls 0:3

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văn Phương met de inworp. Recoteco is nu in balbezit. Kandilli onderschept slim de pass. Kandilli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kandilli rent richting de bal. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski passt de bal met de wreef. Myllykoski geeft de bal voor. Barroso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Văn Phương passt de bal zonder na te denken. Aliwenkura met een sublieme pass. Myllykoski met een sublieme pass. Barroso rent richting de bal. Barroso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - teresina city bulls 0:4

74e minuut.
Chivu met een sublieme pass. Myllykoski is nu in balbezit. Klungelig pakt Myllykoski de bal. Myllykoski geeft de bal voor. Barroso rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - teresina city bulls 0:5

83e minuut.
Kandilli geeft een lange en hoge pass. Sobis onderschept slim de pass. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ... Panke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu probeert naar een medespeler te passen. Myllykoski rent richting de bal. Myllykoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porto FC Viamonense - teresina city bulls 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porto FC Viamonense 68%, teresina city bulls 32%.
Porto FC Viamonense - teresina city bulls 0:6