Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marmotas Batera F.C.
54321 Tactiek Zildjian Crash
38% Balbezit 62%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
31.1 gemiddelde waardering 54.2
weak Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Jeziorkowski passt de bal zonder na te denken. Riglos is nu in balbezit. Riglos passt de bal met de wreef. Macmur rent richting de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mollez geeft de bal voor. Birnicu probeert de bal met de borst te controleren. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Batera F.C. 0:1

13e minuut.
Riglos met een snelle inworp. Jeziorkowski rent richting de bal. Jeziorkowski geeft een hoge lob. Macmur springt en kopt de bal. Pardal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ghiţulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziorkowski rent richting de bal. Jeziorkowski passt de bal met de wreef. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz schiet op doel. Pardal bokst de bal weg. Bulgăre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgăre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macmur heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Batera F.C. 0:2

24e minuut.
Jeziorkowski is nu in balbezit. Jeziorkowski geeft een lange en hoge pass. Bulgăre geeft een lange en hoge pass. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz schiet op doel. Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Macmur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jeziorkowski is nu in balbezit. Jeziorkowski passt de bal met de wreef. Macmur is nu in balbezit. Macmur schiet op doel. Pardal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Jeziorkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeziorkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Olăroiu de bal. Macmur is nu in balbezit. Macmur draait met de bal, schiet en ... Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bulgăre geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Batera F.C. 0:3

33e minuut.
Jeziorkowski is nu in balbezit. Jeziorkowski met een sublieme pass. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Pardal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Batera F.C. 0:4

37e minuut.
Moldoveanu rent richting de bal. Bulgăre onderschept slim de pass. Olăroiu rent richting de bal. Bulgăre verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgăre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ghiţulescu passt de bal in één keer door. Riglos rent richting de bal. Jeziorkowski speelt de bal door. Daar is Macmur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macmur haalt uit met een fantastische trap. Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 65%, Batera F.C. 35%.
Marmotas - Batera F.C. 0:4

46e minuut.
Pintacorona komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Birnicu rent richting de bal. Birnicu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riglos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeziorkowski geeft een lange en hoge pass. Pardal bokst de bal weg. Macmur maakt een snoekduik en kopt de bal. Pardal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vilaró kopt de bal weg. Riglos geeft een hoge lob. Pintacorona maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz speelt de bal door. Macmur is nu in balbezit. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz schiet op doel. Paal!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeziorkowski met een snelle inworp. Riglos geeft een lange en hoge pass. Pintacorona krijgt zijn hoofd ertegen. Gökdeniz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pardal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macmur rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Batera F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 64%, Batera F.C. 36%.
Marmotas - Batera F.C. 0:5