Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lacazette dello Sport fc_strong_and_power
442 Tactiek Taktiek1
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 56.4
weak Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen very good


5e minuut.
Pasko speelt de bal door. Laurenti controleert de bal met de borst. Barbier geeft een hoge lob. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Van Rompuy geeft een hoge lob. Barańczyk probeert naar een medespeler te passen. Barbier speelt de bal door. Laurenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurenti draait met de bal, schiet en ... Kęska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pasko neemt de hoekschop. Lisowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Kęska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Pasko met een snelle inworp. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni geeft een hoge lob. Lisowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kęska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 0:1

11e minuut.
Daar is Laurenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurenti passt de bal zonder na te denken. Ghittoni geeft een hoge lob. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz schiet op doel. Kęska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pasko probeert naar een medespeler te passen. Laurenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurenti passt de bal met de wreef. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui onderschept slim de pass. Pistrui geeft een lange en hoge pass. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz schiet op doel. Kęska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laurenti is nu in balbezit. Laurenti schiet op doel. Kęska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 0:2

21e minuut.
Klungelig pakt Laurenti de bal. Laurenti met een sublieme pass. Ghittoni rent richting de bal. Ghittoni haalt uit met een fantastische trap. Kęska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 0:3

23e minuut.
Barbier met een sublieme pass. Laurenti rent richting de bal. Verbrughe rent richting de bal. Laurenti verovert de bal door een tackle van achteren. Laurenti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lisowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 0:4

27e minuut.
Lisowicz rent richting de bal. Ghittoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghittoni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Laurenti de bal. Laurenti schiet op doel. Kęska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 0:5

28e minuut.
Duthie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taborski komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui geeft de bal voor. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap. Kęska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 0:6

31e minuut.
Verbrughe passt de bal in één keer door. Van Rompuy heeft problemen om de bal te vangen. Lisowicz onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lisowicz de bal. Lisowicz schiet op doel. Kęska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Haktanır probeert naar een medespeler te passen. Laurenti is nu in balbezit. Laurenti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lisowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Szymański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kęska bokst de bal weg.

39e minuut.
Ghittoni rent richting de bal. Ghittoni met een sublieme pass. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 0:7

43e minuut.
Perona García is nu in balbezit. Perona García geeft de bal voor. Martin geeft een lange en hoge pass. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 89%, fc_strong_and_power 11%.
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 0:7

47e minuut.
Helaers met een sublieme pass. Tabijna geeft een lange en hoge pass. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap. Kęska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 0:8

51e minuut.
Pistrui passt de bal met de wreef. Ghittoni is nu in balbezit. Ghittoni met een sublieme pass. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 0:9

53e minuut.
Perona García is nu in balbezit. Pistrui verovert de bal door een tackle van achteren. Pistrui met een sublieme pass. Laurenti is nu in balbezit. Laurenti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Barbier passt de bal in één keer door. Laurenti is nu in balbezit. Laurenti passt de bal in één keer door. Lisowicz rent richting de bal. Lisowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. van Brabander komt het veld opgelopen. Pistrui met een snelle inworp. Helaers rent richting de bal. Barbier onderschept slim de pass. Barbier geeft de bal voor. Lisowicz springt en kopt de bal. Kęska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laurenti rent richting de bal. Laurenti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 0:10

65e minuut.
Pistrui onderschept slim de pass. Pistrui probeert naar een medespeler te passen. Pasko geeft de bal voor. Klungelig pakt Lisowicz de bal. Lisowicz draait met de bal, schiet en ... Paal! Laurenti is nu in balbezit. Laurenti passt de bal zonder na te denken. van Brabander bereikt de bal nog maar net als eerste. van Brabander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kęska trapt de bal weg van het doel. Pistrui speelt de bal door. Barbier speelt de bal door. Daar is Laurenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurenti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Haktanır speelt de bal door. Pistrui geeft de bal voor. Szymański kopt de bal weg. van Brabander is nu in balbezit. van Brabander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pasko is nu in balbezit. Pasko passt de bal in één keer door. Lisowicz is nu in balbezit. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap. Kęska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 0:11

74e minuut.
Verbrughe rent richting de bal. Pasko verovert de bal door een tackle van achteren. Pasko met een sublieme pass. Klungelig pakt Lisowicz de bal. Lisowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Durinck komt het veld opgelopen. Steegmans komt het veld opgelopen.

79e minuut.
van Brabander passt de bal zonder na te denken. Steegmans speelt de bal door. Laurenti heeft problemen om de bal te vangen. van Brabander bereikt de bal nog maar net als eerste. van Brabander haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Aprelov kopt de bal weg. Daar is Durinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski haalt uit met een fantastische trap. Pączko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 1:11

82e minuut.
Pistrui passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Steegmans de bal. Steegmans probeert naar een medespeler te passen. Laurenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurenti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pasko kopt de bal weg. Daar is Szymański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurenti is nu in balbezit. Laurenti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacazette dello Sport 80%, fc_strong_and_power 20%.
Lacazette dello Sport - fc_strong_and_power 1:12