Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sk Tielt De Wittertjes
442 Tactiek pebbels
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten very good
solid Passen excellent
brilliant Verdedigen very good


2e minuut.
Chacón probeert naar een medespeler te passen. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón geeft een hoge lob. Tadej maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Carpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpentier met een sublieme pass. Chacón is nu in balbezit. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Leblanc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Chacón rent richting de bal. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón rent richting de bal. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hannig rent richting de bal. Chwast legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hannig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paeme legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jallas Amigó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - De Wittertjes 1:0

16e minuut.
Kuchczyński passt de bal met de wreef. Seppä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppä passt de bal in één keer door. Hannig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannig draait met de bal, schiet en ... Jallas Amigó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Fontaine verovert de bal door een tackle van achteren. Fontaine probeert naar een medespeler te passen. Denayer met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuchczyński de bal. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Paeme passt de bal met de wreef. Seppä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppä probeert naar een medespeler te passen. Hannig is nu in balbezit. Hannig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Paeme probeert naar een medespeler te passen. Seppä is nu in balbezit. Seppä met een sublieme pass. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Crabeels bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada onderschept slim de pass. Andrada met een sublieme pass. Tadej is nu in balbezit. Tadej draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Denayer passt de bal zonder na te denken. Daar is Hannig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannig passt de bal met de wreef. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - De Wittertjes 2:0

39e minuut.
Crabeels rent richting de bal. Andrada onderschept slim de pass. Andrada passt de bal in één keer door. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Paeme met een sublieme pass. Hannig rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Denayer neemt de hoekschop. Hannig springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk Tielt 63%, De Wittertjes 37%.
sk Tielt - De Wittertjes 2:0

46e minuut.
Mikulec rent richting de bal. Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada geeft een lange en hoge pass. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Chacón schiet op doel. Leblanc bokst de bal weg.

53e minuut.
Fontaine onderschept slim de pass. Palomón is nu in balbezit. Fontaine verovert de bal door een tackle van achteren. Fontaine geeft een hoge lob. Kuchczyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Carpentier met een snelle inworp. Chacón rent richting de bal. Chacón geeft de bal voor. Tadej springt en kopt de bal. Leblanc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

68e minuut.
Chacón passt de bal in één keer door. Carpentier heeft problemen om de bal te vangen. Carpentier passt de bal zonder na te denken. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mikulec probeert naar een medespeler te passen. Tadej is nu in balbezit. Andrada speelt de bal door. Chacón is nu in balbezit. Chacón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeckx onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. bin Abu Bakari komt het veld opgelopen. Carrario komt het veld opgelopen. Aelbroeck komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Chacón passt de bal zonder na te denken. Mikulec is nu in balbezit. Fontaine maakt een afschuwelijke overtreding. Mikulec roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mikulec kan niet meer verder spelen. Mendes komt het veld opgelopen. Palomón met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chacón rent richting de bal. Chacón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - De Wittertjes 2:1

83e minuut.
Paeme is nu in balbezit. Paeme passt de bal met de wreef. Hannig is nu in balbezit. Hannig schiet op doel. Jallas Amigó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - De Wittertjes 3:1

85e minuut.
Aelbroeck rent richting de bal. Fontaine verovert de bal door een tackle van achteren. Carrario met een sublieme pass. Chacón rent richting de bal. Chacón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Carpentier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón speelt de bal door. Aelbroeck is nu in balbezit. Aelbroeck haalt uit met een fantastische trap. Leblanc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
sk Tielt - De Wittertjes 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk Tielt 65%, De Wittertjes 35%.
sk Tielt - De Wittertjes 3:2