Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halder 04 FC. Grote Heide
HAL Utd Tactiek +++
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 61.6
good Schieten outstanding
average Passen very good
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Sęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski is nu in balbezit. Sęk is nu in balbezit. Sęk geeft de bal voor. Ulvestad krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Çakal geeft de bal voor. Otine kopt de bal weg. Klungelig pakt Rousseaux de bal. Ulvestad rent richting de bal. Ulvestad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ujazdowski kopt de bal weg. Sęk rent richting de bal. Sęk passt de bal in één keer door. Ulvestad is nu in balbezit. Ulvestad draait met de bal, schiet en ... Ciman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Devoldere rent richting de bal. Devoldere passt de bal in één keer door. Van Aerschot speelt de bal door. Sęk is nu in balbezit. Sęk schiet op doel. Ciman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piper probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Halder 04 - FC. Grote Heide 0:1

26e minuut.
Otine kopt de bal weg. Ujazdowski rent richting de bal. Ujazdowski passt de bal zonder na te denken. Sęk rent richting de bal. Sęk schiet op doel. Ciman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Klungelig pakt Sęk de bal. Rousseaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad is nu in balbezit. Ulvestad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halder 04 - FC. Grote Heide 0:2

40e minuut.
Doeltrap. Ciman trapt de bal weg. Ujazdowski kopt de bal weg. Sęk is nu in balbezit. Sęk draait met de bal, schiet en ... Ciman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Çakal met een sublieme pass. Ujazdowski rent richting de bal. Ujazdowski speelt de bal door. Sęk is nu in balbezit. Sęk draait met de bal, schiet en ... Ciman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piper met een sublieme pass. Anziani met een sublieme pass. Klungelig pakt Rousseaux de bal. Sęk is nu in balbezit. Sęk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halder 04 - FC. Grote Heide 0:3

45e minuut.
Rousseaux rent richting de bal. Sęk verovert de bal door een tackle van achteren. Sęk passt de bal in één keer door. Ulvestad is nu in balbezit. Ulvestad draait met de bal, schiet en ... Ciman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halder 04 71%, FC. Grote Heide 29%.
Halder 04 - FC. Grote Heide 0:3

49e minuut.
Sęk passt de bal met de wreef. Bauwens is nu in balbezit. Ulvestad onderschept slim de pass. Ulvestad schiet op doel. Ciman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halder 04 - FC. Grote Heide 0:4

57e minuut.
Sęk rent richting de bal. Bauwens is nu in balbezit. Anziani rent richting de bal. Anziani geeft een hoge lob. Sęk springt en kopt de bal. Ciman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Çakal geeft de bal voor. Klungelig pakt Anziani de bal. Anziani geeft de bal voor. Ulvestad kopt de bal weg. Sęk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halder 04 - FC. Grote Heide 0:5

61e minuut.
Ujazdowski probeert naar een medespeler te passen. Del Debbio rent richting de bal. Del Debbio geeft een hoge lob. Sęk is nu in balbezit. Sęk draait met de bal, schiet en ... Ciman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ulvestad is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Halder 04 - FC. Grote Heide 0:6

65e minuut.
Piper onderschept slim de pass. Piper geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Devoldere de bal. Ujazdowski geeft een lange en hoge pass. Ulvestad maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Del Debbio onderschept slim de pass. Del Debbio geeft een lange en hoge pass. Bauwens kopt de bal weg. Sęk is nu in balbezit. Sęk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ciman met een harde bal richting middenveld. Anziani probeert de bal met de borst te controleren. Anziani met een sublieme pass. Ulvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad haalt uit met een fantastische trap. Ciman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Burda geeft de bal voor. Anziani is nu in balbezit. Anziani passt de bal in één keer door. Ulvestad is nu in balbezit. Ulvestad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

84e minuut.
Del Debbio geeft een hoge lob. Sęk kopt de bal weg. Ulvestad is nu in balbezit. Ulvestad draait met de bal, schiet en ... Ciman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ujazdowski passt de bal zonder na te denken. Sęk rent richting de bal. Sęk passt de bal in één keer door. Ulvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulvestad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
D`haene kan de bal niet met de borst controleren. Van Aerschot speelt de bal door. Bauwens kan de bal niet met de borst controleren. Sęk is nu in balbezit. Sęk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halder 04 69%, FC. Grote Heide 31%.
Halder 04 - FC. Grote Heide 0:6