Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Extremo Gallos MAKALU FC
Normal Tactiek Makalu 2.0
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 41
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Teuns is nu in balbezit. Santa María tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teuns is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Konok zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Papale de bal. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Chmielecki onderschept slim de pass. Peñaloza is nu in balbezit. Peñaloza speelt de bal door. Klungelig pakt Bonfils de bal. Bonfils draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bonfils heeft problemen om de bal te vangen. Basombrío is nu in balbezit. Basombrío passt de bal in één keer door. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. Tinoco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Chmielecki is nu in balbezit. Bonfils is nu in balbezit. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. Tinoco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Extremo Gallos - MAKALU FC 0:1

28e minuut.
Papale passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chmielecki de bal. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils haalt uit met een fantastische trap. Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Extremo Gallos - MAKALU FC 0:2

28e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Chmielecki is nu in balbezit. Chmielecki passt de bal in één keer door. Bonfils rent richting de bal. Bonfils haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Baylón onderschept slim de pass. Bonfils verovert de bal door een tackle van achteren. Peñaloza speelt de bal door. Papale is nu in balbezit. Papale haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Keleban probeert de bal met de borst te controleren. Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns passt de bal met de wreef. Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfils haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Extremo Gallos - MAKALU FC 0:3

43e minuut.
Morán controleert de bal met de borst. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale passt de bal met de wreef. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chmielecki verovert de bal door een tackle van achteren. Arenas rent richting de bal. Chmielecki is nu in balbezit. Daar is Chmielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extremo Gallos 76%, MAKALU FC 24%.
Extremo Gallos - MAKALU FC 0:3

46e minuut.
Pantoja komt het veld opgelopen. Klijnjan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Abdullayev geeft de bal voor. Vigil is nu in balbezit. Pantoja onderschept slim de pass. Pantoja geeft een hoge lob. Klijnjan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ríos is nu in balbezit. Nahapetyan is nu in balbezit. Nahapetyan speelt de bal door. Klijnjan heeft problemen om de bal te vangen. Klijnjan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pantoja is nu in balbezit. Pantoja schiet op doel. Tinoco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Extremo Gallos - MAKALU FC 0:4

51e minuut.
Częścik komt het veld opgelopen. Tveter komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Peñaloza met de inworp. Chmielecki is nu in balbezit. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Morán heeft problemen om de bal te vangen. Klijnjan rent richting de bal. Peñaloza is nu in balbezit. Klijnjan rent richting de bal. Klijnjan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ríos kopt de bal weg. Daar is Peñaloza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peñaloza met een sublieme pass. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tveter passt de bal met de wreef. Peñaloza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Klijnjan rent richting de bal. Klijnjan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Częścik kopt de bal weg. Klungelig pakt Pantoja de bal. Klijnjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klijnjan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Baylón geeft een hoge lob. Konok is nu in balbezit. Konok geeft de bal voor. Klijnjan krijgt zijn hoofd ertegen. Tinoco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Extremo Gallos - MAKALU FC 0:5

64e minuut.
Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaloza probeert naar een medespeler te passen. Klijnjan rent richting de bal. Klijnjan draait met de bal, schiet en ... Tinoco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Keleban onderschept slim de pass. Konok is nu in balbezit. Peñaloza speelt de bal door. Klijnjan rent richting de bal. Klijnjan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vigil geeft een hoge lob. Inworp. Pantoja met de inworp. Klungelig pakt Peñaloza de bal. Peñaloza speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Inworp. Mandić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Peñaloza probeert naar een medespeler te passen. Mandić is nu in balbezit. Peñaloza probeert naar een medespeler te passen. Klijnjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klijnjan haalt uit met een fantastische trap. Tinoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Basombrío de bal. Chmielecki is nu in balbezit. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Extremo Gallos - MAKALU FC 0:6

80e minuut.
Tinoco trapt de bal weg van het doel. Częścik kopt de bal weg. Klungelig pakt Vigil de bal. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki passt de bal zonder na te denken. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja draait met de bal, schiet en ... Tinoco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Extremo Gallos - MAKALU FC 0:7

85e minuut.
Ríos onderschept slim de pass. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arenas de bal. Chmielecki onderschept slim de pass. Chmielecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Częścik geeft een hoge lob. Chmielecki rent richting de bal. Klijnjan is nu in balbezit. Klijnjan draait met de bal, schiet en ... Tinoco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Extremo Gallos - MAKALU FC 0:8

90e minuut.
Arenas geeft een hoge lob. Inworp. Chmielecki met de inworp. Klijnjan rent richting de bal. Klijnjan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Extremo Gallos 86%, MAKALU FC 14%.
Extremo Gallos - MAKALU FC 0:8