Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Ciclón de Mórrope Aguardientosos FC
Normal Tactiek BLUE
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
23.3 gemiddelde waardering 53.4
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Krzyśków rent richting de bal. Krzyśków geeft de bal voor. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero haalt uit met een fantastische trap. Arredondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:1

4e minuut.
Begazo is nu in balbezit. Carillo onderschept slim de pass. Carillo probeert naar een medespeler te passen. Escudero probeert de bal met de borst te controleren. Escudero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:2

6e minuut.
Krzyśków geeft een hoge lob. Hayashi heeft problemen om de bal te vangen. Spurna speelt de bal door. Carillo geeft een lange en hoge pass. Bermúdez maakt een snoekduik en kopt de bal. Arredondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Escudero rent richting de bal. Escudero schiet op doel. Arredondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:3

8e minuut.
Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carillo met een sublieme pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:4

9e minuut.
Artemov probeert naar een medespeler te passen. Yaranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaranga geeft de bal voor. Escudero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escudero schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:5

11e minuut.
Yaranga passt de bal met de wreef. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Yaranga met een sublieme pass. Escudero is nu in balbezit. Escudero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Yaranga rent richting de bal. Yaranga probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero rent richting de bal. Escudero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:6

13e minuut.
Herrera met een sublieme pass. Krzyśków met een sublieme pass. Carillo speelt de bal door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Carillo is nu in balbezit. Carillo passt de bal met de wreef. Bermúdez is nu in balbezit. Escudero rent richting de bal. Escudero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:7

17e minuut.
Parra geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Escudero de bal onder controle te krijgen. Krzyśków met een sublieme pass. Herrera is nu in balbezit. Herrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:8

19e minuut.
Carillo passt de bal in één keer door. Escudero rent richting de bal. Escudero draait met de bal, schiet en ... Parra probeert de bal aan de voet te houden. Arredondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:9

21e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Escudero is nu in balbezit. Escudero passt de bal met de wreef. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carillo is nu in balbezit. Carillo geeft een hoge lob. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Borda probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Yaranga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Parra de bal. Carillo is nu in balbezit. Carillo schiet op doel. Arredondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Inworp. Alegría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Carillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carillo geeft de bal voor. Escudero krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Talledo geeft een hoge lob. Escudero probeert de bal aan de voet te houden. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Arredondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Escudero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:10

29e minuut.
Yaranga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Escudero de bal. Escudero schiet op doel. Parra probeert de bal aan de voet te houden. Arredondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:11

32e minuut.
Yaranga passt de bal met de wreef. Carillo is nu in balbezit. Carillo passt de bal zonder na te denken. Escudero heeft problemen om de bal te vangen. Escudero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:12

33e minuut.
Alegría is nu in balbezit. Yaranga is nu in balbezit. Yaranga probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel. Arredondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Klungelig pakt Carillo de bal. Carillo geeft een lange en hoge pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Carillo rent richting de bal. Carillo geeft een hoge lob. Herrera rent richting de bal. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Krzyśków rent richting de bal. Krzyśków geeft een hoge lob. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero geeft een lange en hoge pass. Herrera springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

43e minuut.
Krzyśków rent richting de bal. Krzyśków geeft de bal voor. Daar is Borda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escudero is nu in balbezit. Escudero haalt uit met een fantastische trap. Arredondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Ciclón de Mórrope 85%, Aguardientosos FC 15%.
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:13

49e minuut.
Daar is Borda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez rent richting de bal. Borda bereikt de bal nog maar net als eerste. Borda geeft een hoge lob. Yaranga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Flores rent richting de bal. Yaranga rent richting de bal. Yaranga passt de bal in één keer door. Escudero rent richting de bal. Escudero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ego-Aguirre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ibáñez komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Yaranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaranga geeft een lange en hoge pass. Escudero is nu in balbezit. Escudero haalt uit met een fantastische trap. Arredondo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Oré probeert naar een medespeler te passen. Yaranga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Escudero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escudero haalt uit met een fantastische trap. Arredondo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:14

57e minuut.
Amaxas rent richting de bal. Yaranga met een sublieme pass. Carillo rent richting de bal. Carillo geeft de bal voor. Escudero springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bermúdez geeft een hoge lob. Carillo met een sublieme pass. Yaranga speelt de bal door. Carillo rent richting de bal. Carillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Carillo kopt de bal weg. Yaranga rent richting de bal. Yaranga met een sublieme pass. Escudero is nu in balbezit. Escudero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Flores geeft de bal voor. Dupain met een sublieme pass. Oré kopt de bal weg. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:15

70e minuut.
Spurna onderschept slim de pass. Spurna passt de bal zonder na te denken. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Arredondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:16

73e minuut.
Yaranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaranga geeft een hoge lob. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schiet op doel. Arredondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:17

77e minuut.
Doeltrap. Arredondo trapt de bal weg. Yaranga kopt de bal weg. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Borda de bal onder controle te krijgen. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:18

86e minuut.
Carillo rent richting de bal. Carillo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Escudero de bal onder controle te krijgen. Carillo geeft de bal voor. Bermúdez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:19

87e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flores. Flores krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Herrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krzyśków zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Parra heeft problemen om de bal te vangen. Escudero onderschept slim de pass. Escudero schiet op doel. Arredondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Ciclón de Mórrope 87%, Aguardientosos FC 13%.
El Ciclón de Mórrope - Aguardientosos FC 0:20