Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melancólicos Camoteros LEAD
Normal Tactiek K-3313-CAAN
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 49.8
average Schieten incredible
weak Passen good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Pereiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buzek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilszak neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:1

4e minuut.
Salas speelt de bal door. Daar is Tejada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilszak rent richting de bal. Pilszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:2

5e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Gąska rent richting de bal. Gąska probeert naar een medespeler te passen. Pilszak heeft problemen om de bal te vangen. Pilszak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pereiro kopt de bal weg. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak passt de bal zonder na te denken. Jonke rent richting de bal. Jonke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas geeft de bal voor. Pinto kopt de bal weg. Pilszak rent richting de bal. Pilszak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Buzek verovert de bal door een tackle van achteren. Kresz is nu in balbezit. Kresz passt de bal met de wreef. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:3

12e minuut.
Tuesta met een sublieme pass. Tejada speelt de bal door. Yegros met een sublieme pass. Pilszak rent richting de bal. Pilszak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pereiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pereiro geeft een hoge lob. Daar is Bayly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:4

19e minuut.
Lomas verovert de bal door een tackle van achteren. Yegros verovert de bal door een tackle van achteren. Yegros probeert naar een medespeler te passen. Buzek is nu in balbezit. Buzek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gamarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:5

21e minuut.
Salas is nu in balbezit. Jonke verovert de bal door een tackle van achteren. Jonke met een sublieme pass. Pilszak rent richting de bal. Pilszak haalt uit met een fantastische trap. Correa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:6

22e minuut.
Pereiro rent richting de bal. Pereiro geeft de bal voor. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak haalt uit met een fantastische trap. Correa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cruz geeft een lange en hoge pass. Pilszak kopt de bal weg. Klungelig pakt Jonke de bal. Jonke haalt uit met een fantastische trap. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:7

24e minuut.
Klungelig pakt Cruz de bal. Briones rent richting de bal. Yegros speelt de bal door. Pereiro is nu in balbezit. Pereiro speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jonke rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:8

26e minuut.
Pilszak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jonke de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tejada. Tejada krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pilszak rent richting de bal. Daar is Jonke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke rent richting de bal. Jonke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:9

31e minuut.
Pereiro probeert naar een medespeler te passen. Pilszak rent richting de bal. Pilszak passt de bal in één keer door. Buzek is nu in balbezit. Buzek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jonke is nu in balbezit. Jonke haalt uit met een fantastische trap. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:10

33e minuut.
Buzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salas de bal. Pilszak geeft een lange en hoge pass. Buzek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:11

36e minuut.
Pereiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kresz de bal. Cruz met een sublieme pass. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak draait met de bal, schiet en ... Correa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:12

39e minuut.
Buzek is nu in balbezit. Buzek speelt de bal door. Pereiro is nu in balbezit. Buzek is nu in balbezit. Buzek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tejada is nu in balbezit. Jonke verovert de bal door een tackle van achteren. Jonke draait met de bal, schiet en ... Bayly probeert de bal aan de voet te houden. Correa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:13

43e minuut.
Jonke onderschept slim de pass. Klungelig pakt Jonke de bal. Jonke speelt de bal door. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Buzek stond buitenspel. Correa neemt vlug de vrije trap. Gąska kopt de bal weg. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melancólicos Camoteros 87%, LEAD 13%.
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:13

48e minuut.
Kresz probeert naar een medespeler te passen. Jonke is nu in balbezit. Jonke geeft de bal voor. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:14

55e minuut.
Gąska geeft een hoge lob. Buzek kopt de bal weg. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak draait met de bal, schiet en ... Correa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:15

58e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Kresz onderschept slim de pass. Kresz met een sublieme pass. Jonke rent richting de bal. Jonke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Gąska rent richting de bal. Gąska geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jonke de bal. Jonke schiet op doel. Correa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:16

62e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Cruz onderschept slim de pass. Cruz met een sublieme pass. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gamarra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pereiro met een snelle inworp. Buzek is nu in balbezit. Buzek draait met de bal, schiet en ... Paal! Correa probeert wanhopig de bal te grijpen. Buzek is nu in balbezit. Buzek schiet op doel. Correa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:17

67e minuut.
Buzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereiro is nu in balbezit. Pereiro passt de bal in één keer door. Kresz probeert naar een medespeler te passen. Jonke rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:18

70e minuut.
Buzek kopt de bal weg. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak geeft een lange en hoge pass. Jonke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonke schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:19

72e minuut.
Bolívar verovert de bal door een tackle van achteren. Pereiro rent richting de bal. Pereiro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pilszak de bal. Pilszak haalt uit met een fantastische trap. Correa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jonke is nu in balbezit. Jonke draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kresz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresz passt de bal in één keer door. Pilszak is nu in balbezit. Buzek rent richting de bal. Buzek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:20

73e minuut.
Klungelig pakt Briones de bal. Jonke rent richting de bal. Jonke passt de bal zonder na te denken. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak draait met de bal, schiet en ... Correa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buzek rent richting de bal. Buzek draait met de bal, schiet en ... Correa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:21

76e minuut.
Pereiro met de inworp. Kresz heeft problemen om de bal te vangen. Kresz speelt de bal door. Jonke rent richting de bal. Jonke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pinto onderschept slim de pass. Tuesta is nu in balbezit. Tuesta probeert naar een medespeler te passen. Jonke rent richting de bal. Jonke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:22

84e minuut.
Lomas probeert naar een medespeler te passen. Briones rent richting de bal. Pilszak verovert de bal door een tackle van achteren. Pilszak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Falcón controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pereiro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pilszak kopt de bal weg. Daar is Jonke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jonke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ampuero kopt de bal weg. Lomas probeert de bal met de borst te controleren. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Pilszak rent richting de bal. Pilszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melancólicos Camoteros 84%, LEAD 16%.
Melancólicos Camoteros - LEAD 0:23