Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIFONAS KOMOTINI F.C.
4132 geo Tactiek new
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.5 gemiddelde waardering 55.7
weak Schieten solid
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Pintilie passt de bal zonder na te denken. Tomasito Rodríguez speelt de bal door. Pintilie is nu in balbezit. Becagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Becagli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Aronis probeert naar een medespeler te passen. Witteveen is nu in balbezit. Witteveen passt de bal in één keer door. Daar is Tveter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tveter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Moisanen kopt de bal weg. Trzaskalik speelt de bal door. Aronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronis geeft een lange en hoge pass. Tveter springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orucov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucov draait met de bal, schiet en ... Virić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orucov is nu in balbezit. Orucov haalt uit met een fantastische trap. Virić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tveter rent richting de bal. Tveter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - KOMOTINI F.C. 0:1

23e minuut.
Ganjus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moisanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisanen passt de bal zonder na te denken. Aronis rent richting de bal. Aronis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Moisanen onderschept slim de pass. Moisanen geeft een hoge lob. Põldma rent richting de bal. Tveter onderschept slim de pass. Tveter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter draait met de bal, schiet en ... Virić bokst de bal weg.

30e minuut.
Aronis is nu in balbezit. Aronis passt de bal met de wreef. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucov rent richting de bal. Orucov draait met de bal, schiet en ... Virić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Cosma onderschept slim de pass. Cosma met een sublieme pass. Aronis rent richting de bal. Aronis draait met de bal, schiet en ... Virić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Tveter is nu in balbezit. Tveter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - KOMOTINI F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 71%, KOMOTINI F.C. 29%.
TIFONAS - KOMOTINI F.C. 0:2

46e minuut.
Põldma speelt de bal door. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa rent richting de bal. Tveter onderschept slim de pass. Tveter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Aronis de bal. Aronis met een sublieme pass. Witteveen probeert naar een medespeler te passen. Tveter rent richting de bal. Tveter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Buitenspel voor Tveter. Goede buitenspelval van de verdediging. Põldma neemt vlug de vrije trap. Inworp. Gieremek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Witteveen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tomasito Rodríguez rent richting de bal. Tomasito Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Haoyang probeert naar een medespeler te passen. Tveter rent richting de bal. Tveter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gieremek is nu in balbezit. Gieremek passt de bal in één keer door. Orucov rent richting de bal. Orucov schiet op doel. Calabresa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Witteveen passt de bal in één keer door. Aronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronis speelt de bal door. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Tveter schiet op doel. Virić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Aronis rent richting de bal. Aronis speelt de bal door. Tveter is nu in balbezit. Tveter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIFONAS - KOMOTINI F.C. 0:3

67e minuut.
Daar is Becagli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tveter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Psomopoulos. Psomopoulos krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Aronis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kinger komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Babayev geeft een lange en hoge pass. Becagli rent richting de bal. Cosma onderschept slim de pass. Cosma geeft een hoge lob. Tveter rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucov rent richting de bal. Tveter is nu in balbezit. Orucov rent richting de bal. Tveter bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

79e minuut.
Kinger rent richting de bal. Kinger geeft een lange en hoge pass. Daar is Kyriazis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orucov rent richting de bal. Orucov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Witteveen is nu in balbezit. Witteveen speelt de bal door. Gieremek speelt de bal door. Kinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinger geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIFONAS 71%, KOMOTINI F.C. 29%.
TIFONAS - KOMOTINI F.C. 0:3