Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Paok Pink Panther
444 to 352 Tactiek Terry
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
36.6 gemiddelde waardering 53.6
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Gedó met de inworp. Stilikis rent richting de bal. Stilikis passt de bal zonder na te denken. Grudniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudniewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kossowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Ladan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louis onderschept slim de pass. Louis schiet op doel. Leo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Paok - Pink Panther 0:1

27e minuut.
Laskaris verovert de bal door een tackle van achteren. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Klontiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez verovert de bal door een tackle van achteren. Gomez speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Paok - Pink Panther 1:1

35e minuut.
Gedó passt de bal met de wreef. Hislop rent richting de bal. Hislop passt de bal in één keer door. Grudniewski rent richting de bal. Grudniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Paok 45%, Pink Panther 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Paok - Pink Panther 1:1

65e minuut.
Klontiris geeft de bal voor. Jiló rent richting de bal. Jiló passt de bal in één keer door. Daar is Hislop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hislop draait met de bal, schiet en ... Leo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Klontiris geeft een lange en hoge pass. Grudniewski is nu in balbezit. Grudniewski geeft een hoge lob. Louis rent richting de bal. Louis schiet op doel. Leo bokst de bal weg.

73e minuut.
Paidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paidakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drosinis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gedó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gedó geeft een lange en hoge pass. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Louis de bal. Louis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kossowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ceará komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Maleas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grudniewski de bal onder controle te krijgen. Laskaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskaris geeft een hoge lob. Gaitero springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Drosinis rent richting de bal. Drosinis passt de bal in één keer door. Laskaris probeert naar een medespeler te passen. Gomez rent richting de bal. Gomez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Paok 50%, Pink Panther 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Paok - Pink Panther 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Maleas is nu in balbezit. Paidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Paidakis speelt de bal door. Louis rent richting de bal. Louis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Paok - Pink Panther 1:2

95e minuut.
Louis speelt de bal door. Ceará rent richting de bal. Baños is nu in balbezit. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará haalt uit met een fantastische trap. Leo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Paok - Pink Panther 1:3

99e minuut.
Gedó geeft de bal voor. Yanakiev is nu in balbezit. Louis maakt een afschuwelijke overtreding. Louis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Paok 60%, Pink Panther 40%.
Fc Paok - Pink Panther 1:3

106e minuut.
Hislop passt de bal met de wreef. Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero passt de bal zonder na te denken. Maleas is nu in balbezit. Maleas speelt de bal door. Semren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaitero is nu in balbezit. Gaitero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Paok - Pink Panther 2:3

112e minuut.
Gedó geeft een lange en hoge pass. Yanakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará is nu in balbezit. Ceará geeft een lange en hoge pass. Louis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

120e minuut.
Gedó met de inworp. Stilikis probeert naar een medespeler te passen. Gedó rent richting de bal. Gedó geeft de bal voor. Louis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Paok 29%, Pink Panther 71%.
Fc Paok - Pink Panther 2:3