Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ARIS Thessaloniki
523 att Tactiek ftero 2
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
53.3 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten excellent
good Passen formidable
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Xouxoumis passt de bal zonder na te denken. Pascalis is nu in balbezit. Pascalis passt de bal in één keer door. Suys bereikt de bal nog maar net als eerste. Suys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Daar is Jędraszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xouxoumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek begaat een overtreding. Jędraszek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Herreño rent richting de bal. Herreño geeft een hoge lob. Jalšovec rent richting de bal. Jalšovec schiet op doel. Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ARIS Thessaloniki 0:1

44e minuut.
Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ speelt de bal door. Herreño is nu in balbezit. Herreño geeft de bal voor. Laoutaris springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 64%, ARIS Thessaloniki 36%.
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ARIS Thessaloniki 0:1

49e minuut.
Floruţ met een sublieme pass. Herreño is nu in balbezit. Herreño geeft de bal voor. Jalšovec rent richting de bal. Jalšovec draait met de bal, schiet en ... Damianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Floruţ probeert naar een medespeler te passen. Herreño is nu in balbezit. Herreño speelt de bal door. Jalšovec is nu in balbezit. Jalšovec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Herreño zal de hoekschop nemen. Jalšovec springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Suys is nu in balbezit. Kaklamanakis rent richting de bal. Jędraszek begaat een overtreding. Jędraszek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Đurđić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drozda komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Leppihalme probeert naar een medespeler te passen. Jalšovec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorin. Sorin krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Floruţ is nu in balbezit. Floruţ probeert naar een medespeler te passen. Jalšovec is nu in balbezit. Jalšovec haalt uit met een fantastische trap. Damianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ARIS Thessaloniki 0:2

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stavropoulos komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xouxoumis met de inworp. Drozda geeft een lange en hoge pass. Pascalis is nu in balbezit. Pascalis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ARIS Thessaloniki 1:2

80e minuut.
Collmann passt de bal met de wreef. Xouxoumis rent richting de bal. Morakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morakis krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Stavropoulos geeft een hoge lob. Jalšovec kopt de bal weg. Herreño rent richting de bal. Herreño geeft een hoge lob. Jalšovec bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ARIS Thessaloniki 1:3

89e minuut.
Floruţ met een sublieme pass. Herreño rent richting de bal. Herreño passt de bal in één keer door. Laoutaris is nu in balbezit. Laoutaris schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 48%, ARIS Thessaloniki 52%.
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ARIS Thessaloniki 1:3