Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ Rouchlas Football Monsters
Akis Tactiek kalosirthate
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 60.8
solid Schieten formidable
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Daar is Efthimiadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Favreau verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Efthimiadis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kouvelas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Kopsidis de bal. Kopsidis probeert naar een medespeler te passen. Efthimiadis is nu in balbezit. Efthimiadis geeft een hoge lob. Dedyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 57%, Rouchlas Football Monsters 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Rouchlas Football Monsters 0:0

46e minuut.
Kokkalis komt het veld opgelopen. Isaković komt het veld opgelopen. Antúnez komt het veld opgelopen. Yiğitarslanoğlu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Efthimiadis rent richting de bal. Efthimiadis geeft een hoge lob. Isaković springt en kopt de bal. Arvanitidis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Saliagas met een sublieme pass. Efthimiadis rent richting de bal. Efthimiadis met een sublieme pass. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Tashiro probeert naar een medespeler te passen. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Efthimiadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efthimiadis schiet op doel. Arvanitidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Isaković heeft problemen om de bal te vangen. Isaković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Tsouvelekidis rent richting de bal. Tsouvelekidis speelt de bal door. Efthimiadis rent richting de bal. Efthimiadis geeft een lange en hoge pass. Isaković springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński haalt uit met een fantastische trap. Arvanitidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Rouchlas Football Monsters 0:1

73e minuut.
Inworp. Yiğitarslanoğlu met een snelle inworp. Efthimiadis heeft problemen om de bal te vangen. Efthimiadis geeft een lange en hoge pass. Dedyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Arvanitidis bokst de bal weg.

76e minuut.
Daar is Saliagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louis onderschept slim de pass. Louis geeft de bal voor. Isaković is nu in balbezit. Isaković haalt uit met een fantastische trap. Arvanitidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dedyński is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Efthimiadis zal de hoekschop nemen. Isaković springt en kopt de bal. Arvanitidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Yiğitarslanoğlu met een sublieme pass. Efthimiadis is nu in balbezit. Efthimiadis geeft een lange en hoge pass. Isaković rent richting de bal. Isaković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Rouchlas Football Monsters 0:2

85e minuut.
Arvanitidis met een sublieme pass. Yiğitarslanoğlu kopt de bal weg. Isaković rent richting de bal. Isaković draait met de bal, schiet en ... Arvanitidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Rouchlas Football Monsters 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 73%, Rouchlas Football Monsters 27%.
ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ - Rouchlas Football Monsters 0:3