Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIRTUS Red Lions FC
hali23modos Tactiek asdfggh
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 59.2
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


24e minuut.
Houston geeft een lange en hoge pass. Inworp. Porumbel met een snelle inworp. Pache rent richting de bal. Pache schiet op doel. Cerovac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

33e minuut.
Gaberić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trifu komt het veld opgelopen. Pingin met een harde bal richting middenveld. Godri kopt de bal weg. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato haalt uit met een fantastische trap. Cerovac bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 57%, Red Lions FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIRTUS - Red Lions FC 0:0

47e minuut.
Višnjić geeft een hoge lob. Grama probeert de bal met de borst te controleren. Vadkerti is nu in balbezit. Vadkerti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - Red Lions FC 1:0

61e minuut.
Karakushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakushev geeft een hoge lob. Capozzoli heeft problemen om de bal te vangen. Vadkerti rent richting de bal. Vadkerti draait met de bal, schiet en ... Pingin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vadkerti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - Red Lions FC 2:0

65e minuut.
Pache passt de bal zonder na te denken. Petković is nu in balbezit. Petković met een sublieme pass. Vadkerti rent richting de bal. Vadkerti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hana Ambari komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vadkerti stond buitenspel. Grama maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aplea kopt de bal weg. Olivato rent richting de bal. Olivato schiet op doel. Cerovac bokst de bal weg.

73e minuut.
Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti passt de bal zonder na te denken. Artiuşin is nu in balbezit. Artiuşin schiet op doel. Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - Red Lions FC 3:0

85e minuut.
Bagaman met een sublieme pass. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek probeert naar een medespeler te passen. Artiuşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Artiuşin draait met de bal, schiet en ... Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 50%, Red Lions FC 50%.
VIRTUS - Red Lions FC 3:0