Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team duct Fontdor Gerona
gogu 2 Tactiek Experimental 532
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 70.4
solid Schieten incredible
solid Passen outstanding
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Thanh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Việt passt de bal in één keer door. Serbezov is nu in balbezit. Sá Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Sá Paiva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Matouch met een snelle inworp. Thanh Việt rent richting de bal. Ox-Chamberlain begaat een overtreding. Ox-Chamberlain krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Glöckl probeert naar een medespeler te passen. Kunčinas controleert de bal met de borst. Birlic begaat een overtreding. Birlic krijgt een gele kaart. Kunčinas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kunčinas kan niet meer verder spelen. do Futebol komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Serbezov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch verovert de bal door een tackle van achteren. Matouch met een sublieme pass. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. Bergamino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ox-Chamberlain passt de bal zonder na te denken. Glöckl kan de bal niet met de borst controleren. Glöckl speelt de bal door. do Futebol rent richting de bal. do Futebol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ox-Chamberlain probeert naar een medespeler te passen. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl probeert naar een medespeler te passen. do Futebol bereikt de bal nog maar net als eerste. do Futebol haalt uit met een fantastische trap. Bergamino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ibraheem heeft problemen om de bal te vangen. Shumeyko is nu in balbezit. Shumeyko geeft een lange en hoge pass. Fodor springt en kopt de bal. Bond probeert de bal aan de voet te houden. Süveges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Glöckl met een sublieme pass. Sá Paiva rent richting de bal. do Futebol bereikt de bal nog maar net als eerste. do Futebol schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
team duct - Fontdor Gerona 0:1

24e minuut.
Glöckl passt de bal in één keer door. Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain met een sublieme pass. do Futebol bereikt de bal nog maar net als eerste. do Futebol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dębek geeft de bal voor. Wadoń kopt de bal weg. Daar is Serbezov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Glöckl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glöckl probeert naar een medespeler te passen. Daar is do Futebol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Futebol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Thanh Việt is nu in balbezit. Süveges met een sublieme pass. Glöckl kopt de bal weg. do Futebol is nu in balbezit. do Futebol haalt uit met een fantastische trap. Bergamino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bělohoubek kan de bal niet met de borst controleren. Sá Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. do Futebol bereikt de bal nog maar net als eerste. do Futebol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team duct - Fontdor Gerona 0:2

34e minuut.
Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Matouch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matouch geeft een hoge lob. Sá Paiva springt en kopt de bal. Bergamino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
team duct - Fontdor Gerona 0:3

36e minuut.
Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic is nu in balbezit. do Futebol verovert de bal door een tackle van achteren. do Futebol schiet op doel. Bergamino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team duct - Fontdor Gerona 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team duct 65%, Fontdor Gerona 35%.
team duct - Fontdor Gerona 0:4

49e minuut.
Ox-Chamberlain speelt de bal door. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch passt de bal met de wreef. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Thanh Việt heeft problemen om de bal te vangen. Fodor rent richting de bal. Bond verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Việt rent richting de bal. Thanh Việt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
do Futebol bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadoń rent richting de bal. Glöckl rent richting de bal. Glöckl geeft een lange en hoge pass. Sá Paiva springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Matouch met een sublieme pass. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva geeft een lange en hoge pass. do Futebol rent richting de bal. do Futebol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team duct - Fontdor Gerona 0:5

58e minuut.
Bond met een sublieme pass. Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl passt de bal met de wreef. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ibraheem verovert de bal door een tackle van achteren. Ibraheem geeft de bal voor. Sá Paiva controleert de bal met de borst. do Futebol is nu in balbezit. do Futebol schiet op doel. Bergamino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
team duct - Fontdor Gerona 0:6

61e minuut.
Shumeyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibraheem geeft een lange en hoge pass. do Futebol kopt de bal weg. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sá Paiva rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bělohoubek rent richting de bal. Sá Paiva onderschept slim de pass. Wadoń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sá Paiva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sá Paiva neemt de penalty, wat een uithaal! Bergamino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team duct - Fontdor Gerona 0:7

70e minuut.
Sá Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Bělohoubek is nu in balbezit. Sá Paiva onderschept slim de pass. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Bergamino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Glöckl bereikt de bal nog maar net als eerste. Glöckl passt de bal in één keer door. Serbezov rent richting de bal. Sá Paiva onderschept slim de pass. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wadoń rent richting de bal. Sá Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Sá Paiva met een sublieme pass. do Futebol bereikt de bal nog maar net als eerste. do Futebol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Serbezov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matouch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Bergamino bokst de bal weg. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bělohoubek trapt de bal weg. Ox-Chamberlain kopt de bal weg. Glöckl is nu in balbezit. Glöckl geeft een lange en hoge pass. Sá Paiva springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Bond geeft de bal voor. Sá Paiva is nu in balbezit. Wadoń bereikt de bal nog maar net als eerste. do Futebol verovert de bal door een tackle van achteren. do Futebol draait met de bal, schiet en ... Bergamino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Glöckl met de inworp. Ox-Chamberlain geeft een lange en hoge pass. Sá Paiva kopt de bal weg. do Futebol bereikt de bal nog maar net als eerste. do Futebol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team duct 65%, Fontdor Gerona 35%.
team duct - Fontdor Gerona 0:7