Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Rimbombantes RaYiTo!
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 40.3
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Riveiro verovert de bal door een tackle van achteren. Riveiro speelt de bal door. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel. de las Cuevas bokst de bal weg.

2e minuut.
Viktorsson is nu in balbezit. Junqueras speelt de bal door. Scazzoso rent richting de bal. Scazzoso geeft een hoge lob. Birnicu maakt een snoekduik en kopt de bal. de las Cuevas bokst de bal weg. Riveiro rent richting de bal. Riveiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Rimbombantes - RaYiTo! 0:1

11e minuut.
Cesar is nu in balbezit. Cesar passt de bal in één keer door. Junqueras met een sublieme pass. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Rimbombantes - RaYiTo! 0:2

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scazzoso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Junqueras rent richting de bal. Junqueras geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Rimbombantes - RaYiTo! 0:3

16e minuut.
Spínola bereikt de bal nog maar net als eerste. Spínola probeert naar een medespeler te passen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Rimbombantes - RaYiTo! 0:4

17e minuut.
González Gómez met een sublieme pass. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón passt de bal met de wreef. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ... de las Cuevas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Rimbombantes - RaYiTo! 0:5

29e minuut.
Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Chacón speelt de bal door. Scazzoso speelt de bal door. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ... de las Cuevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Rimbombantes - RaYiTo! 0:6

34e minuut.
Birnicu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riveiro de bal. Wat een zware overtreding van Rodríguez Costa ... Strafschop! Riveiro raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Junqueras neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Martínez Gutiérrez passt de bal in één keer door. Scazzoso rent richting de bal. Scazzoso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Birnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birnicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de las Cuevas met een harde bal richting middenveld. Junqueras kopt de bal weg. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Rimbombantes - RaYiTo! 0:7

42e minuut.
Riveiro speelt de bal door. Olivé rent richting de bal. Birnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Birnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Rimbombantes - RaYiTo! 0:8

44e minuut.
Chacón rent richting de bal. Scazzoso onderschept slim de pass. Scazzoso geeft een lange en hoge pass. Birnicu maakt een snoekduik en kopt de bal. de las Cuevas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Rimbombantes 67%, RaYiTo! 33%.
Lobos Rimbombantes - RaYiTo! 0:8

54e minuut.
Chacón is nu in balbezit. Junqueras onderschept slim de pass. Junqueras geeft de bal voor. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Scazzoso passt de bal in één keer door. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu onderschept slim de pass. Birnicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Birnicu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Rimbombantes - RaYiTo! 0:9

64e minuut.
Spínola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Birnicu de bal. Olivé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Birnicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Junqueras neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Picheta kopt de bal weg. Scazzoso speelt de bal door. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. de las Cuevas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Rimbombantes - RaYiTo! 0:10

70e minuut.
Viktorsson geeft een lange en hoge pass. Riveiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Rimbombantes - RaYiTo! 0:11

74e minuut.
Carmena Zamorano rent richting de bal. Picheta onderschept slim de pass. Scazzoso is nu in balbezit. Scazzoso geeft een lange en hoge pass. Birnicu springt en kopt de bal. de las Cuevas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Junqueras speelt de bal door. Spínola bereikt de bal nog maar net als eerste. Spínola met een sublieme pass. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Carmena Zamorano controleert de bal met de borst. Scazzoso rent richting de bal. Scazzoso geeft een hoge lob. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rodríguez Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Velasco met een sublieme pass. Nillos rent richting de bal. Viktorsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viktorsson krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Scazzoso met een snelle inworp. Junqueras bereikt de bal nog maar net als eerste. Junqueras geeft een lange en hoge pass. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Rimbombantes 69%, RaYiTo! 31%.
Lobos Rimbombantes - RaYiTo! 0:11