Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Can Canyameres Camas C. F.
433Personalizada Tactiek 442 doble pivote
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 36.9
solid Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Zamora trapt de bal weg van het doel. Nicoletti kopt de bal weg. Uustalo probeert de bal aan de voet te houden. Aronsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Preis verovert de bal door een tackle van achteren. Balogh onderschept slim de pass. Balogh passt de bal zonder na te denken. Barbarin rent richting de bal. Barbarin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Łupina verovert de bal door een tackle van achteren. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis passt de bal met de wreef. Biton bereikt de bal nog maar net als eerste. Biton draait met de bal, schiet en ... Okun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Skitek probeert naar een medespeler te passen. Drummond heeft problemen om de bal te vangen. Kobussen is nu in balbezit. Aronsson is nu in balbezit. Aronsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kobussen probeert de bal met de borst te controleren. Drummond tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kobussen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brejza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aronsson krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Can Canyameres - Camas C. F. 1:0

31e minuut.
Brejza passt de bal in één keer door. Kobussen is nu in balbezit. Kobussen passt de bal met de wreef. Aronsson rent richting de bal. Aronsson draait met de bal, schiet en ... Navarro Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gackowski passt de bal met de wreef. Brejza rent richting de bal. Brejza passt de bal zonder na te denken. Aronsson rent richting de bal. Aronsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nicoletti passt de bal zonder na te denken. Brejza speelt de bal door. Barbarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronsson is nu in balbezit. Aronsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza geeft de bal voor. Aronsson is nu in balbezit. Aronsson schiet op doel. Navarro Martínez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Can Canyameres 35%, Camas C. F. 65%.
Can Canyameres - Camas C. F. 1:0

49e minuut.
Preis met de inworp. Libisser rent richting de bal. Brejza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Libisser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Biton neemt zijn aanloop. Okun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Biton is nu in balbezit. Biton haalt uit met een fantastische trap. Okun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Brejza passt de bal in één keer door. Gackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gackowski geeft een hoge lob. Aronsson krijgt zijn hoofd ertegen. Navarro Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Can Canyameres - Camas C. F. 2:0

53e minuut.
Knopper geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicoletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niepsuj geeft een lange en hoge pass. Preis kopt de bal weg. Okun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Brejza speelt de bal door. Skitek rent richting de bal. Skitek geeft de bal voor. Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen haalt uit met een fantastische trap. Navarro Martínez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Can Canyameres - Camas C. F. 3:0

60e minuut.
Pfliegensdoerfer komt het veld opgelopen. Vistnes komt het veld opgelopen. Barrachina komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Pyskaty komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Nowak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbarin met een snelle inworp. Aronsson is nu in balbezit. Aronsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vistnes rent richting de bal. Nicoletti met een sublieme pass. Malczuk is nu in balbezit. Libisser verovert de bal door een tackle van achteren. Libisser draait met de bal, schiet en ... Okun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Nowak heeft problemen om de bal te vangen. Barbarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarin passt de bal met de wreef. Aronsson rent richting de bal. Aronsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Can Canyameres - Camas C. F. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Can Canyameres 39%, Camas C. F. 61%.
Can Canyameres - Camas C. F. 4:0