Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onerakos FC PUENDELUNA F.C.
Primera Tactiek m2
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten formidable
weak Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Hubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubski passt de bal in één keer door. Akopian rent richting de bal. Parragi verovert de bal door een tackle van achteren. Parragi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Tuğsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi onderschept slim de pass. Parragi passt de bal zonder na te denken. Daar is Mallea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mallea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Brestovac kopt de bal weg. Akopian bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi begaat een overtreding. Parragi krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac verovert de bal door een tackle van achteren. Brestovac geeft een hoge lob. Parragi is nu in balbezit. Parragi haalt uit met een fantastische trap. Tomaszewski bokst de bal weg. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatriain legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mallea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mallea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tomaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea schiet op doel. Tomaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Amatriain geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brestovac met de inworp. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mallea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Parragi de bal. Mallea speelt de bal door. Parragi rent richting de bal. Parragi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Akopian de bal. Qualira speelt de bal door. Amatriain is nu in balbezit. Mallea onderschept slim de pass. Mallea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch geeft een hoge lob. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi haalt uit met een fantastische trap. Tomaszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onerakos FC - PUENDELUNA F.C. 0:1

19e minuut.
Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi passt de bal zonder na te denken. Bartkowiak is nu in balbezit. Mallea verovert de bal door een tackle van achteren. Mallea schiet op doel. Tomaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac onderschept slim de pass. Brestovac speelt de bal door. Parragi is nu in balbezit. Parragi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Amatriain met een harde bal richting middenveld. Brestovac kopt de bal weg. Daar is Qualira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Daar is Godoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mallea rent richting de bal. Mallea passt de bal in één keer door. Daar is Parragi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parragi draait met de bal, schiet en ... Tomaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac passt de bal zonder na te denken. Qualira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea verovert de bal door een tackle van achteren. Mallea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Brestovac is nu in balbezit. Brestovac met een sublieme pass. Mallea is nu in balbezit. Daar is Mallea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mallea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bartkowiak geeft een hoge lob. Inworp. Deptuch met de inworp. Parragi rent richting de bal. Parragi draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac geeft een lange en hoge pass. Deptuch kopt de bal weg. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi rent richting de bal. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi rent richting de bal. Parragi haalt uit met een fantastische trap. Tomaszewski bokst de bal weg.

34e minuut.
Bartkowiak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brestovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mallea is nu in balbezit. Mallea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Deptuch passt de bal in één keer door. Mallea heeft problemen om de bal te vangen. Mallea passt de bal met de wreef. Parragi rent richting de bal. Parragi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Brestovac speelt de bal door. Godoy heeft problemen om de bal te vangen. Mallea speelt de bal door. Klungelig pakt Parragi de bal. Parragi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Deptuch met een sublieme pass. Parragi is nu in balbezit. Parragi passt de bal met de wreef. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mallea geeft de bal voor. Bastos kopt de bal weg. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea onderschept slim de pass. Mallea geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bastos kopt de bal weg. Parragi rent richting de bal. Akopian begaat een overtreding. Parragi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Parragi kan niet meer verder spelen. Gusin komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Mallea geeft een hoge lob. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin geeft een lange en hoge pass. Brestovac is nu in balbezit. Brestovac schiet op doel. Tomaszewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onerakos FC 84%, PUENDELUNA F.C. 16%.
Onerakos FC - PUENDELUNA F.C. 0:1

46e minuut.
Sztankay rent richting de bal. Akopian met een sublieme pass. Qualira rent richting de bal. Gusin onderschept slim de pass. Gusin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Qualira heeft problemen om de bal te vangen. Mallea rent richting de bal. Mallea passt de bal in één keer door. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin draait met de bal, schiet en ... Tomaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea passt de bal zonder na te denken. Deptuch geeft de bal voor. Gusin krijgt zijn hoofd ertegen. Tomaszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlea met een sublieme pass. Wilkanowski geeft een hoge lob. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onerakos FC - PUENDELUNA F.C. 0:2

68e minuut.
Bârlea met een sublieme pass. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin passt de bal zonder na te denken. Mallea heeft problemen om de bal te vangen. Mallea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onerakos FC - PUENDELUNA F.C. 0:3

69e minuut.
Deptuch geeft de bal voor. Gusin probeert de bal met de borst te controleren. Bastos begaat een overtreding. Gusin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gusin komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Onerakos FC - PUENDELUNA F.C. 0:4

70e minuut.
Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea geeft de bal voor. Gusin is nu in balbezit. Gusin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tomaszewski met een harde bal richting middenveld. Brestovac probeert naar een medespeler te passen. Mallea met een sublieme pass. Gusin rent richting de bal. Gusin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Brestovac verovert de bal door een tackle van achteren. Brestovac met een sublieme pass. Mallea probeert naar een medespeler te passen. Gusin is nu in balbezit. Gusin draait met de bal, schiet en ... Tomaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonk is nu in balbezit. Bonk geeft een hoge lob. Ribera geeft de bal voor. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onerakos FC - PUENDELUNA F.C. 0:5

77e minuut.
Gusin is nu in balbezit. Gusin passt de bal met de wreef. Bârlea met een sublieme pass. Mallea is nu in balbezit. Mallea schiet op doel. Tomaszewski bokst de bal weg.

80e minuut.
Deptuch rent richting de bal. Deptuch probeert naar een medespeler te passen. Mallea rent richting de bal. Daar is Mallea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mallea geeft de bal voor. Tomaszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Bonk kopt de bal weg. Brestovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestovac passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deptuch de bal. Deptuch draait met de bal, schiet en ... Tomaszewski bokst de bal weg.

84e minuut.
Brestovac geeft een hoge lob. Gusin rent richting de bal. Mallea rent richting de bal. Mallea haalt uit met een fantastische trap. Tomaszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onerakos FC - PUENDELUNA F.C. 0:6

85e minuut.
Brestovac probeert de bal aan de voet te houden. Tuğsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallea speelt de bal door. Gusin rent richting de bal. Gusin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onerakos FC - PUENDELUNA F.C. 0:7

87e minuut.
Deptuch speelt de bal door. Mallea is nu in balbezit. Mallea met een sublieme pass. Gusin rent richting de bal. Gusin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onerakos FC 87%, PUENDELUNA F.C. 13%.
Onerakos FC - PUENDELUNA F.C. 0:7