Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros Infames DBus
Normal Tactiek 3-4-3
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten outstanding
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Iturriaga heeft problemen om de bal te vangen. Hussendörfer is nu in balbezit. Hussendörfer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wódkiewicz de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:1

3e minuut.
Rodríguez Parrado passt de bal met de wreef. López Clemente speelt de bal door. Iturriaga kan de bal niet met de borst controleren. Hussendörfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussendörfer draait met de bal, schiet en ... Castilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Inworp. Johnston zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hussendörfer rent richting de bal. Hussendörfer schiet op doel. Rodríguez Parrado probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:2

8e minuut.
Makarchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Makarchuk speelt de bal door. Dorani rent richting de bal. Dorani haalt uit met een fantastische trap. Castilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:3

10e minuut.
Hussendörfer passt de bal in één keer door. Dorani is nu in balbezit. Dorani speelt de bal door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:4

12e minuut.
Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussendörfer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solaeta. Hussendörfer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mangas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vanbogaert is nu in balbezit. Vanbogaert speelt de bal door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Dorani is nu in balbezit. Dorani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani passt de bal zonder na te denken. Hussendörfer rent richting de bal. Hussendörfer schiet op doel. Castilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:5

17e minuut.
Solaeta geeft een lange en hoge pass. Vanbogaert kopt de bal weg. Wódkiewicz met een sublieme pass. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:6

18e minuut.
López Clemente is nu in balbezit. Dorani rent richting de bal. Dorani passt de bal in één keer door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:7

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Dorani de bal onder controle te krijgen. Dorani met een sublieme pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel. Castilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:8

29e minuut.
Ramírez Brenes geeft een hoge lob. Mangas kopt de bal weg. Dorani is nu in balbezit. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mangas passt de bal in één keer door. Daar is Dorani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorani passt de bal in één keer door. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:9

31e minuut.
Gento passt de bal zonder na te denken. Iturriaga rent richting de bal. Iturriaga geeft een lange en hoge pass. Hussendörfer rent richting de bal. Hussendörfer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Iturriaga geeft een lange en hoge pass. Pidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmón geeft de bal voor. Hussendörfer rent richting de bal. Hussendörfer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:10

36e minuut.
Dorani passt de bal zonder na te denken. Hussendörfer is nu in balbezit. Hussendörfer passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... Castilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:11

38e minuut.
Johnston passt de bal zonder na te denken. Mangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangas passt de bal in één keer door. Dorani is nu in balbezit. Dorani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:12

44e minuut.
Iturriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussendörfer onderschept slim de pass. Hussendörfer speelt de bal door. Klungelig pakt Dorani de bal. Dorani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:13

45e minuut.
Văn Toản geeft een hoge lob. Rodríguez Nebreda kopt de bal weg. Makarchuk geeft een hoge lob. Dorani is nu in balbezit. Dorani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Infames 73%, DBus 27%.
Mineros Infames - DBus 0:13

47e minuut.
Vanbogaert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rodríguez Parrado de bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani draait met de bal, schiet en ... Castilla bokst de bal weg. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:14

49e minuut.
Rodríguez Abad geeft de bal voor. Vanbogaert rent richting de bal. Vanbogaert passt de bal met de wreef. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:15

53e minuut.
Makarchuk geeft de bal voor. Rodríguez Abad kopt de bal weg. Solaeta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz schiet op doel. Castilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Mangas passt de bal in één keer door. Salmón geeft een lange en hoge pass. Hussendörfer rent richting de bal. Hussendörfer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:16

57e minuut.
López Clemente rent richting de bal. Hussendörfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani is nu in balbezit. Hussendörfer is nu in balbezit. Hussendörfer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kobusinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda verovert de bal door een tackle van achteren. Vanbogaert speelt de bal door. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani draait met de bal, schiet en ... Castilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hussendörfer is nu in balbezit. Hussendörfer haalt uit met een fantastische trap. Castilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:17

60e minuut.
Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Castilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:18

64e minuut.
Wódkiewicz controleert de bal met de borst. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani passt de bal met de wreef. Daar is Hussendörfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hussendörfer haalt uit met een fantastische trap. Castilla bokst de bal weg.

67e minuut.
Vanbogaert met een sublieme pass. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz passt de bal met de wreef. Hussendörfer is nu in balbezit. Hussendörfer schiet op doel. Castilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Mangas kopt de bal weg. Hussendörfer rent richting de bal. Hussendörfer speelt de bal door. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:19

70e minuut.
López Clemente passt de bal in één keer door. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani is nu in balbezit. Dorani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:20

71e minuut.
Martínez Reguera heeft problemen om de bal te vangen. Dorani rent richting de bal. Dorani passt de bal zonder na te denken. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Solaeta heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz passt de bal met de wreef. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mangas passt de bal in één keer door. Johnston rent richting de bal. Johnston geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz schiet op doel. Castilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Rodríguez Nebreda met een sublieme pass. Dorani is nu in balbezit. Dorani passt de bal met de wreef. Hussendörfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussendörfer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pidal rent richting de bal. Johnston bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnston probeert naar een medespeler te passen. Dorani rent richting de bal. Dorani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Johnston heeft problemen om de bal te vangen. Johnston geeft een lange en hoge pass. Kobusinski rent richting de bal. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Castilla met een harde bal richting middenveld. Mangas kopt de bal weg. Hussendörfer is nu in balbezit. Hussendörfer haalt uit met een fantastische trap. Castilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vanbogaert kopt de bal weg. Dorani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussendörfer probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz rent richting de bal. Wódkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Castilla met een harde bal richting middenveld. Mangas kopt de bal weg. Daar is Iturriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hussendörfer rent richting de bal. Hussendörfer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Infames - DBus 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Infames 85%, DBus 15%.
Mineros Infames - DBus 0:21