Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Springfield Atoms loming
Copa!!! Tactiek ok
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 59.5
average Schieten outstanding
weak Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Oćwieja verovert de bal door een tackle van achteren. Oćwieja geeft een hoge lob. Burrezo rent richting de bal. Etchegoimberry verovert de bal door een tackle van achteren. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Biscayzacú probeert naar een medespeler te passen. Burrezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry onderschept slim de pass. Etchegoimberry schiet op doel. Carril werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:1

12e minuut.
Antón Camarero is nu in balbezit. Piña onderschept slim de pass. Piña met een sublieme pass. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Carril verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Rigaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscayzacú verovert de bal door een tackle van achteren. Biscayzacú probeert naar een medespeler te passen. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lahaye met een sublieme pass. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok passt de bal met de wreef. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Eltem kopt de bal weg. Etchegoimberry rent richting de bal. Piña is nu in balbezit. Piña schiet op doel. Carril maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:2

20e minuut.
Biscayzacú is nu in balbezit. Biscayzacú passt de bal zonder na te denken. Eltem probeert naar een medespeler te passen. Biscayzacú is nu in balbezit. Biscayzacú schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:3

23e minuut.
Klungelig pakt Lahaye de bal. Lahaye probeert naar een medespeler te passen. Eltem bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry geeft de bal voor. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński schiet op doel. Carril werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:4

29e minuut.
López rent richting de bal. Biscayzacú verovert de bal door een tackle van achteren. Biscayzacú passt de bal met de wreef. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Carril kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Niwiński rent richting de bal. Niwiński geeft de bal voor. Burrezo heeft problemen om de bal te vangen. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rigaux rent richting de bal. Kawulok onderschept slim de pass. Kawulok met een sublieme pass. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Biscayzacú is nu in balbezit. Biscayzacú passt de bal zonder na te denken. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Carril werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:5

44e minuut.
Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok met een sublieme pass. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Springfield Atoms 75%, loming 25%.
Springfield Atoms - loming 0:6

46e minuut.
Etchegoimberry speelt de bal door. Piña rent richting de bal. Rigaux schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rigaux krijgt een gele kaart. Piña raakt geblesseerd tijdens het duel. Kawulok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Etchegoimberry springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:7

47e minuut.
Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok passt de bal met de wreef. Etchegoimberry heeft problemen om de bal te vangen. Etchegoimberry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:8

48e minuut.
Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Antón Camarero rent richting de bal. Etchegoimberry onderschept slim de pass. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:9

50e minuut.
Ostaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaşu passt de bal in één keer door. Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry schiet op doel. Carril bokst de bal weg.

54e minuut.
Niwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Niwiński probeert naar een medespeler te passen. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Carril probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:10

56e minuut.
Etchegoimberry speelt de bal door. Biscayzacú speelt de bal door. Kawulok speelt de bal door. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kawulok geeft een hoge lob. Klungelig pakt Burrezo de bal. López Plata is nu in balbezit. Etchegoimberry verovert de bal door een tackle van achteren. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Carril probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Carril werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:11

64e minuut.
Lahaye passt de bal met de wreef. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Eltem passt de bal met de wreef. Lahaye is nu in balbezit. Lahaye geeft een lange en hoge pass. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Carril bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carril trapt de bal weg. Eltem kopt de bal weg. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Niwiński is nu in balbezit. López rent richting de bal. Niwiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

76e minuut.
Piña geeft een hoge lob. Burrezo kopt de bal weg. Biscayzacú probeert naar een medespeler te passen. Etchegoimberry heeft problemen om de bal te vangen. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Niwiński de bal. Burrezo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niwiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Etchegoimberry neemt zijn aanloop. Carril maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:12

78e minuut.
Rigaux rent richting de bal. Biscayzacú rent richting de bal. Biscayzacú geeft een hoge lob. Klungelig pakt Niwiński de bal. Niwiński draait met de bal, schiet en ... Carril kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carril probeert naar een medespeler te passen. Niwiński kopt de bal weg. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Biscayzacú passt de bal zonder na te denken. Kawulok geeft de bal voor. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Carril probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:13

86e minuut.
Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Antón Camarero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Etchegoimberry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Etchegoimberry neemt zijn aanloop. Carril probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Springfield Atoms - loming 0:14

89e minuut.
Eltem passt de bal in één keer door. Daar is Biscayzacú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biscayzacú passt de bal in één keer door. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Carril bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Springfield Atoms 78%, loming 22%.
Springfield Atoms - loming 0:14