Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusanos Obesos La Lomba Sport
Normal Tactiek Habitacion 433
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 42
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Basurto probeert naar een medespeler te passen. Pérez Lasa rent richting de bal. Pérez Lasa passt de bal zonder na te denken. Sunyer heeft problemen om de bal te vangen. Sunyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:1

4e minuut.
Guinea speelt de bal door. Klungelig pakt Goos de bal. Goos passt de bal in één keer door. Sunyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pérez García is nu in balbezit. Guinea onderschept slim de pass. Guinea speelt de bal door. Sunyer rent richting de bal. Sunyer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Pérez Lasa de bal. Noah rent richting de bal. Pérez Lasa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Lasa krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Goos rent richting de bal. Goos geeft de bal voor. Sunyer rent richting de bal. Sunyer haalt uit met een fantastische trap. Basurto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:3

12e minuut.
Montesdeoca verovert de bal door een tackle van achteren. Montesdeoca met een sublieme pass. Goos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyer is nu in balbezit. Sunyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Goos probeert naar een medespeler te passen. Noah is nu in balbezit. Sunyer verovert de bal door een tackle van achteren. Sunyer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sambade de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Guinea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Lasa rent richting de bal. Pérez Lasa passt de bal zonder na te denken. Goos bereikt de bal nog maar net als eerste. Goos draait met de bal, schiet en ... Basurto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:4

21e minuut.
Noah is nu in balbezit. Guinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinea speelt de bal door. Goos rent richting de bal. Goos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:5

26e minuut.
Pérez Lasa is nu in balbezit. Pérez Lasa speelt de bal door. Sunyer rent richting de bal. Goos bereikt de bal nog maar net als eerste. Goos schiet op doel. Paal! Ashcroft rent richting de bal. Ashcroft draait met de bal, schiet en ... Basurto bokst de bal weg.

30e minuut.
Beramendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cereceda onderschept slim de pass. Frajlich probeert naar een medespeler te passen. Sunyer rent richting de bal. Sunyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:6

33e minuut.
Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft passt de bal zonder na te denken. Sunyer rent richting de bal. Goos is nu in balbezit. Goos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Nadal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goos rent richting de bal. Goos haalt uit met een fantastische trap. Basurto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:7

37e minuut.
Pérez Lasa passt de bal zonder na te denken. Guinea met een sublieme pass. Goos is nu in balbezit. Daar is Goos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goos schiet op doel. Basurto bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sunyer haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Guinea de bal. Nadal is nu in balbezit. Sunyer verovert de bal door een tackle van achteren. Sunyer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Rosser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambade is nu in balbezit. Sambade passt de bal zonder na te denken. Pérez Lasa rent richting de bal. Pérez Lasa haalt uit met een fantastische trap. Basurto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
David López Ruano is nu in balbezit. Sunyer onderschept slim de pass. Sunyer met een sublieme pass. Goos is nu in balbezit. Goos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Frajlich geeft een hoge lob. Sunyer controleert de bal met de borst. Nadal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyer onderschept slim de pass. Sunyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Obesos 92%, La Lomba Sport 8%.
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:7

47e minuut.
Sambade rent richting de bal. Sambade passt de bal met de wreef. Sunyer is nu in balbezit. Sunyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:8

50e minuut.
Cereceda passt de bal in één keer door. Daar is Frajlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frajlich geeft de bal voor. Sunyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:9

52e minuut.
Pérez García geeft de bal voor. Inworp. Guinea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goos rent richting de bal. Goos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rodríguez Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Parrado geeft een lange en hoge pass. Frajlich kopt de bal weg. Sunyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:10

61e minuut.
Guinea is nu in balbezit. Guinea met een sublieme pass. Goos bereikt de bal nog maar net als eerste. Goos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ashcroft is nu in balbezit. Ashcroft draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Rosser de bal. Basurto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:11

64e minuut.
Pérez Lasa kopt de bal weg. Guinea heeft problemen om de bal te vangen. Guinea passt de bal zonder na te denken. Sunyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
David López Ruano probeert naar een medespeler te passen. Guinea speelt de bal door. Sunyer is nu in balbezit. Sunyer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guinea geeft een hoge lob. Rosser kan de bal niet met de borst controleren. Basurto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Pérez Lasa speelt de bal door. Guinea met een sublieme pass. Daar is Goos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goos haalt uit met een fantastische trap. Basurto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:12

70e minuut.
Goos is nu in balbezit. Goos passt de bal in één keer door. Sunyer is nu in balbezit. Sunyer draait met de bal, schiet en ... Basurto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Sambade de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:13

71e minuut.
Rimblas geeft een hoge lob. Goos kopt de bal weg. Klungelig pakt Ashcroft de bal. Sunyer is nu in balbezit. Sunyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goos bereikt de bal nog maar net als eerste. Goos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:14

77e minuut.
Basurto met een harde bal richting middenveld. Frajlich geeft een hoge lob. Sunyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyer schiet op doel. Basurto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:15

80e minuut.
Frajlich geeft een hoge lob. Daar is Rosser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunyer is nu in balbezit. Sunyer schiet op doel. Basurto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:16

87e minuut.
Frajlich onderschept slim de pass. Frajlich passt de bal in één keer door. Sunyer is nu in balbezit. Sunyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:17

88e minuut.
Montesdeoca is nu in balbezit. Montesdeoca passt de bal zonder na te denken. Sambade is nu in balbezit. Daar is Sunyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunyer draait met de bal, schiet en ... Basurto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:18

89e minuut.
Montesdeoca rent richting de bal. Montesdeoca passt de bal met de wreef. Sambade bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyer onderschept slim de pass. Sunyer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusanos Obesos 87%, La Lomba Sport 13%.
Gusanos Obesos - La Lomba Sport 0:19