Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energúmenos Deportistas DavCar FC
Normal Tactiek DavCar Bo
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 48
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 56.3
average Schieten outstanding
poor Passen very good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Zakutin is nu in balbezit. Zakutin passt de bal in één keer door. Rydz geeft een hoge lob. Cuypers rent richting de bal. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Gómez Espín trapt de bal weg. Abreu kopt de bal weg. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... Gómez Espín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:1

4e minuut.
Berruet Mitxelena passt de bal in één keer door. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski passt de bal zonder na te denken. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rydz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Espín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:2

7e minuut.
Frei verovert de bal door een tackle van achteren. Frei passt de bal zonder na te denken. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:3

8e minuut.
Zakutin is nu in balbezit. Zakutin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jaio de bal. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:4

14e minuut.
Frei geeft een hoge lob. Gómez Espín speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakutin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Frei passt de bal in één keer door. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski passt de bal zonder na te denken. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Abreu geeft een lange en hoge pass. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski geeft een hoge lob. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dubuś met een sublieme pass. Zakutin is nu in balbezit. Zakutin passt de bal in één keer door. Pawłowski heeft problemen om de bal te vangen. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Jaio probeert de bal met de borst te controleren. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Jaio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gómez Espín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pawłowski onderschept slim de pass. Pawłowski passt de bal zonder na te denken. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:5

34e minuut.
Abadín verovert de bal door een tackle van achteren. Abadín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lastra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:6

35e minuut.
Gómez Espín trapt de bal weg van het doel. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. García Santos speelt de bal door. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers schiet op doel. Gómez Espín bokst de bal weg. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap. Gómez Espín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:7

38e minuut.
Rydz geeft een lange en hoge pass. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski passt de bal met de wreef. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:8

39e minuut.
Paredes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pawłowski de bal onder controle te krijgen. Vilps probeert naar een medespeler te passen. Rydz rent richting de bal. Rydz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gómez Espín trapt de bal weg. Zakutin met een sublieme pass. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:9

44e minuut.
Frei geeft de bal voor. Klungelig pakt Jaio de bal. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energúmenos Deportistas 76%, DavCar FC 24%.
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:10

46e minuut.
García Santos heeft problemen om de bal te vangen. Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz met een sublieme pass. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Jaio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers schiet op doel. Gómez Espín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:11

48e minuut.
Frei geeft de bal voor. Pawłowski is nu in balbezit. Abellán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pawłowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Cuypers legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:12

51e minuut.
Rydz met een sublieme pass. Zakutin geeft de bal voor. Klungelig pakt Abadín de bal. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers schiet op doel. Gómez Espín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rydz verovert de bal door een tackle van achteren. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski schiet op doel. Gómez Espín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:13

53e minuut.
Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski geeft een hoge lob. Jaio heeft problemen om de bal te vangen. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:14

54e minuut.
Quintana García passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frei met de inworp. Klungelig pakt Zakutin de bal. Zakutin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Frei met een snelle inworp. Klungelig pakt Zakutin de bal. Zakutin geeft een hoge lob. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:15

59e minuut.
Jaio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zakutin met een snelle inworp. Rydz geeft een lange en hoge pass. Pawłowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:16

60e minuut.
Pawłowski onderschept slim de pass. Frei is nu in balbezit. Frei passt de bal zonder na te denken. Cuypers rent richting de bal. Cuypers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Berruet Mitxelena onderschept slim de pass. Zakutin is nu in balbezit. Zakutin geeft een lange en hoge pass. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rydz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cuypers maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:17

64e minuut.
Jaio geeft een lange en hoge pass. Szrnka rent richting de bal. Szrnka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cuypers de bal. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:18

68e minuut.
Cuypers rent richting de bal. Cuypers passt de bal zonder na te denken. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:19

70e minuut.
Frei is nu in balbezit. Frei probeert naar een medespeler te passen. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:20

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Abadín de bal onder controle te krijgen. Zakutin is nu in balbezit. Zakutin geeft de bal voor. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gómez Espín trapt de bal weg van het doel. Zakutin probeert de bal met de borst te controleren. Zakutin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pawłowski de bal. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:21

74e minuut.
Quintana García probeert naar een medespeler te passen. Berruet Mitxelena is nu in balbezit. Berruet Mitxelena passt de bal zonder na te denken. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zakutin onderschept slim de pass. Zakutin probeert naar een medespeler te passen. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:22

78e minuut.
Klungelig pakt Quintana García de bal. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana García maakt een afschuwelijke overtreding. Quintana García krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Zakutin rent richting de bal. Zakutin probeert naar een medespeler te passen. Rydz is nu in balbezit. Rydz geeft een lange en hoge pass. Pawłowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Abreu speelt de bal door. Frei rent richting de bal. Frei passt de bal zonder na te denken. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Frei bereikt de bal nog maar net als eerste. Frei geeft een hoge lob. Daar is Cuypers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. Gómez Espín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:23

84e minuut.
Inworp. Frei met een snelle inworp. Klungelig pakt Zakutin de bal. Zakutin geeft de bal voor. Cuypers maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Frei onderschept slim de pass. Frei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abadín de bal. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lastra kopt de bal weg. Paredes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zakutin speelt de bal door. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gómez Espín trapt de bal weg. Frei is nu in balbezit. Frei geeft een lange en hoge pass. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pawłowski rent richting de bal. Cuypers rent richting de bal. Cuypers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:24

90e minuut.
Cuypers speelt de bal door. Zakutin speelt de bal door. Daar is Pawłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawłowski haalt uit met een fantastische trap. Gómez Espín probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energúmenos Deportistas 83%, DavCar FC 17%.
Energúmenos Deportistas - DavCar FC 0:24