Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hello Kitty F.C Raqueto
4Def. Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 62.3
good Schieten excellent
adequate Passen formidable
good Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Harran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Thắng is nu in balbezit. Văcaru is nu in balbezit. Brülls bereikt de bal nog maar net als eerste. Brülls schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
de Nigris kopt de bal weg. Martín Pulido geeft een hoge lob. Brülls is nu in balbezit. Brülls draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Raqueto 0:1

11e minuut.
Leśniewski probeert naar een medespeler te passen. Raimundo rent richting de bal. Raimundo passt de bal met de wreef. Brülls rent richting de bal. Brülls draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
de Nigris geeft de bal voor. Văcaru is nu in balbezit. Marin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Văcaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Văcaru legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sterzinsky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Sterzinsky speelt de bal door. de Nigris kopt de bal weg. Martín Pulido rent richting de bal. Martín Pulido geeft een lange en hoge pass. Văcaru krijgt zijn hoofd ertegen. Sterzinsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Raimundo geeft een lange en hoge pass. Marin kopt de bal weg. Martín Pulido rent richting de bal. Martín Pulido geeft een hoge lob. Văcaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gökoğlu kopt de bal weg. Raimundo rent richting de bal. Raimundo geeft een hoge lob. Văcaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Sterzinsky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Raqueto 0:2

28e minuut.
Daar is de Nigris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Nigris passt de bal in één keer door. Gökoğlu speelt de bal door. Brülls bereikt de bal nog maar net als eerste. Brülls haalt uit met een fantastische trap. Sterzinsky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sterzinsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Martín Pulido heeft problemen om de bal te vangen. Martín Pulido speelt de bal door. Raimundo is nu in balbezit. Raimundo geeft een lange en hoge pass. Văcaru krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Martín Pulido geeft een hoge lob. Panajotović kopt de bal weg. Marin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Văcaru rent richting de bal. Văcaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gökoğlu geeft een lange en hoge pass. Văcaru rent richting de bal. Marin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marin krijgt een gele kaart. Văcaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Brülls zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Raqueto 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 72%, Raqueto 28%.
Hello Kitty F.C - Raqueto 0:3

46e minuut.
Valls komt het veld opgelopen. Gorrín komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Valls speelt de bal door. Daar is Couñago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raimundo is nu in balbezit. Raimundo draait met de bal, schiet en ... Gorrín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Raqueto 0:4

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Valls de bal onder controle te krijgen. Maćkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Valls schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valls krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Gökoğlu geeft een lange en hoge pass. Chigioni kopt de bal weg. Klungelig pakt Marcinek de bal. Valls geeft een hoge lob. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Raimundo geeft de bal voor. Martín Pulido kopt de bal weg. Klungelig pakt Chigioni de bal. Văcaru onderschept slim de pass. Văcaru schiet op doel. Gorrín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martín Pulido neemt de hoekschop. Văcaru springt en kopt de bal. Gorrín bokst de bal weg. Brülls bereikt de bal nog maar net als eerste. Brülls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Raqueto 0:5

59e minuut.
Brülls heeft problemen om de bal te vangen. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter met een sublieme pass. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. Gorrín bokst de bal weg.

64e minuut.
Chigioni kopt de bal weg. Martín Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Pulido passt de bal zonder na te denken. Valls bereikt de bal nog maar net als eerste. Valls geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Raimundo met een sublieme pass. Martín Pulido is nu in balbezit. Martín Pulido geeft een lange en hoge pass. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru draait met de bal, schiet en ... Gorrín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Brülls is nu in balbezit. Brülls haalt uit met een fantastische trap. Gorrín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Raqueto 0:6

72e minuut.
Marin met een sublieme pass. Klungelig pakt Maćkowiak de bal. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru onderschept slim de pass. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Raimundo met een sublieme pass. Martín Pulido is nu in balbezit. Martín Pulido geeft een hoge lob. Brülls rent richting de bal. Brülls draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Panajotović de bal. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Văcaru de bal. Maćkowiak geeft de bal voor. Raimundo rent richting de bal. Raimundo geeft de bal voor. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brülls bereikt de bal nog maar net als eerste. Brülls schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Raqueto 0:7

85e minuut.
Valls probeert naar een medespeler te passen. Martín Pulido rent richting de bal. Martín Pulido speelt de bal door. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru schiet op doel. Gorrín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Martín Pulido is nu in balbezit. Martín Pulido passt de bal zonder na te denken. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru schiet op doel. Gorrín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty F.C - Raqueto 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty F.C 75%, Raqueto 25%.
Hello Kitty F.C - Raqueto 0:8